reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No tak swieto male. Wczoraj bylo tydzien jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem. Ale wedlug moich obliczen to zaczyna mi sie 6 tydzien a nie 5, ale ok uzgodnie z lekarzem. Mam nadzieje ze nie bedzie za wczesnie i zobaczymy co nieco, bo za wizyte sobie zycza 200zl wiec neich tam lepiej sie skupi i dojrzy fasole bo pozniej mam zamiar za miesiac isc dopiero.

mam naimie natalia:) do tej pory staranki polegaly na obserwacji sluzu i polozenia szyjki macicy no i kalendarzyk ale w tym cyklu lipa bo przy cyklach 28 dniowych ten wyskoczyl mi 25 dnia badania wszytskie w porzadku i u mnie i narzyczonego:) ginio mowi ze brac sie do roboty ale jakos nic nie chce nam wyjsc:/

To już i tak jesteś dalej ode mnie ;-) ja się dopiero przekonuje do poczęcia fasolki i odstawienia tabletek ;-) to teraz tylko nie zostało nic innego jak Wasze efektowniejsze staranie się :-)

heh moze zle dni plodne obliczam juz sama nie wiem... w luty mam zamiar leciec do polski bo siedze w szwecji i odwiedzic ginia ale bylam w listopadzie i mowil ze jest ok.. zastanawiam sie tylko mimo drugiego dnia okresu dlaczego temperaturka mi jeszcze nie spadla?? na poczatku cyklu zawsze mialam 36,4 a teraz mam 37.3 moze cos z tego wy rozumiecie???

No tak swieto male. Wczoraj bylo tydzien jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem. Ale wedlug moich obliczen to zaczyna mi sie 6 tydzien a nie 5, ale ok uzgodnie z lekarzem. Mam nadzieje ze nie bedzie za wczesnie i zobaczymy co nieco, bo za wizyte sobie zycza 200zl wiec neich tam lepiej sie skupi i dojrzy fasole bo pozniej mam zamiar za miesiac isc dopiero.

BC-dobrze liczysz, suwaczek pokazuje skonczone tygodnie. ty masz 5 pełnych tygodni ciazy i zaczynasz szósty. Ja ma na suwaczku 11 tydzien i 6 dni to znaczy ze juz koncze tydzien 12-sty i jutro zaczne 13-sty. Lekarze tez licza ciaze pełnymi, skonczonymi tygodniami :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry