Magd.a
Fanka BB :)
przestań, bo jeszcze uwierzę..Milia, ja też nie mierzyłam. Ten zaciążony cykl poszedł kompletnie na spontana
Madziu czemu tak brzydko do mnie mówisz? Smutno mi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przestań, bo jeszcze uwierzę..Milia, ja też nie mierzyłam. Ten zaciążony cykl poszedł kompletnie na spontana
Madziu czemu tak brzydko do mnie mówisz? Smutno mi...
ja dopiero jak Neciuszka poprosiła mnie o adres to sobie uświadomiłam co narobiłam 
osz ty pierunie ael...nie nakrecaj mnie![]()
przestań, bo jeszcze uwierzę..
Sil, Neciuszka, Dziurka, Ael, Fasolka, Fifka, Lamia i Atanek (chyba o nikim nie zapomniałam) razem z mężem i przede wszystkim Bartusiem bardzo dziękujemy za piękny prezent!! A raczej prezenty! Kocyk przepiękny! Zdjęcie w ogóle nie oddaje uroku tego kocyka! Pięknie będzie pasował nam kolorystycznie do wózeczka :-) żółwik świetna sprawa, młody będzie zachwycony, smoczek na pewno się przyda, no i kubeczek.... już zapowiedziałam małżowi, ze jak mi go potrzaska to ubiję![]()
Jeszcze raz dziękuję, i przepraszam za kłopoty ze zmianą imieniaja dopiero jak Neciuszka poprosiła mnie o adres to sobie uświadomiłam co narobiłam
![]()
Ten żółwik to wypasiona sprawa 

a wcale bym nie narzekała, tylko kurcze ciągle się denerwuje tymi skurczami bo nie wiem czy one nie robią krzywdy małemu...
I to mi właśnie sen z powiek spędza...
Ależ biedna się denerwuję ... ale dla mnie to tak fajnie bo mam sobie z kim pogadać skoro ona ma darmowe rozmowy