Donia powodzenia na ktg &&&&&&&&
neciuszka kochana trzymaj sie niewiem co sie dzieje ale wiem ze dasz rade wierze w to !!&&&&&&&& bede tesknic ...
Ael dzieki za informacje o fifce ;-):*
oolcia no ty slub a ja rodzic bede moze ;-) albo juz urodze zobaczymy ;-) bedziemy czekac na zdjecia po slubie ;-) zleci szybko czas zobaczysz ;-)
magdalenko ja chetnie poczytam o wysypkach a jak pempuszek odpadl ? bo tym sie stresuje ;-) jak to u amelki bedzie...
mili ( - ) ( - ) mozesz sie przytulic ;-) i na pocieszenie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pyscek <przytul> współczuje moze bromek tak na ciebie dziala... dasz rade :* wierze w ciebie :*
ktos pisal o bolu jajników sun ? bo moze to na owu jednak pozniej przyszla? bo mnie strasznie na owu ciagloooo
FIFKA GRATULUJE TOBIE I MĘŻOWI Śliczny Konradek A jaka grzywke ma ;-) super ze sie w koncu doczekałas ;-) byłas silna !! i dielna !!
Witam sie i ja nie wyspana jak co noc i do tego robią nam dach w kamienicy i chodza od 3 dni po dachu i musze okno zakrywac bo ciekawscy sa a okazalo sie ze zrrobili wczoraj dziure na strychu w dachu i co nic nie powiedzieli i tak cala noc bylo i dzis naprawiaja... ja pierdykam zastanawiam sie kiedy spadna z tego dachu bo bez zabezpieczenia wszystko robią,,, a i byli od podzielników na kaloryfery moze mi ktos powiedziec czy oni pisza ile zostalo do wykorzystania czy ile zostalo wykorzystane ? bo zeszlym roku mialam 10 a teraz 23 w pokoju wiec sie zdziwilam...