Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
magdalenko ja chetnie poczytam o wysypkach a jak pempuszek odpadl ? bo tym sie stresuje ;-) jak to u amelki bedzie...
czytałam, ze przy karmieniu piersią należy je podawać dziecku dodatkowo (przy karmieniu mlekiem modyfikowanym nie trzeba bo ona już tam jest). A ani w szpitalu ani położna, która do nas przychodziła nic nam na ten temat nie wspomnieli
We wtorek idziemy do lekarza na kontrolę więc na pewno zapytam.kochana, jak ci przeszkadzaja to zrzuc ich z dachu i bedzie po sprawieWitam sie i ja nie wyspana jak co noc i do tego robią nam dach w kamienicy i chodza od 3 dni po dachu i musze okno zakrywac bo ciekawscy sa a okazalo sie ze zrrobili wczoraj dziure na strychu w dachu i co nic nie powiedzieli i tak cala noc bylo i dzis naprawiaja... ja pierdykam zastanawiam sie kiedy spadna z tego dachu bo bez zabezpieczenia wszystko robią,,, a i byli od podzielników na kaloryfery moze mi ktos powiedziec czy oni pisza ile zostalo do wykorzystania czy ile zostalo wykorzystane ? bo zeszlym roku mialam 10 a teraz 23 w pokoju wiec sie zdziwilam...
tylko moze zaczekaj niech naprawia najpierw...bo ci sie na lepek w koncu bedzie lalo...

wiesz przeciez ze my cie tu kochamy bardzo i sprobuj nam wybaczac czasem te nasze niedociagniecia..
o losie...w sumie to ci zazdroszcze, bo moj do slubu ni chu chu...a ja bym chciala...czekamy na zdjecia z niecierpliwoscia...a tak w ogole to masz zdjecia swojej sukni chetnie bym zobaczyla teraz jaka sobie wybralas
lubie ogladac takie rzeczyUprzedzając kazania wszelkie. Nie chodzi tylko o forum. Odpocznę weekend i zobaczymy może się w poniedziałek stęskniona i z lepszym nastawieniem wam pokażę.
A teraz dziękuję za uwagę :*
Jeśli ktoś będzie miał życzenie to wie jak mnie znaleźć.
Olcia a ty ślub bierzesz w Łodzi????
kochana, jak ci przeszkadzaja to zrzuc ich z dachu i bedzie po sprawietylko moze zaczekaj niech naprawia najpierw...bo ci sie na lepek w koncu bedzie lalo...
dzieki za cycuchy!:-) nie wyszlo teraz to wyjdzie pozniej, przeciez sie nie pochlastam...no bo szkoda takiej cudownej osoby jak ja
Neciuszka...uwierz ze ja tez mam wrazenie, ze nikt mnie nie slucha czasem i nie czyta...ale coz, podbije, napisze jeszcze raz a jezeli to nie jest az tak bardzo wazne to pisze co innego dalejwiesz przeciez ze my cie tu kochamy bardzo i sprobuj nam wybaczac czasem te nasze niedociagniecia..
Olcia...tylko 22 dnio losie...w sumie to ci zazdroszcze, bo moj do slubu ni chu chu...a ja bym chciala...czekamy na zdjecia z niecierpliwoscia...a tak w ogole to masz zdjecia swojej sukni chetnie bym zobaczyla teraz jaka sobie wybralas
lubie ogladac takie rzeczy