no już wróciłam, łóżeczka i wózki pooglądałam ale musze powiedzieć ze ceby na łóżeczkach to 100 zł droższe niz na allegro a wózki to nawet parę stowek droższe wiec sobie tylko upatrzę , podotykam i zamówimy na allegro.
Ale sie wynudziłma na tej krzywej cukrowej ze hej, po 18 w inetrnecie ma być wynik.
Na 6 lutego zapisałam sie prywatnie do gina dopiero na 20 tą godzine no ja pierdzielę nawet prywatnie trzeba w kplejce czekać
Fifka: jeszcze raz gratulacje slicznego syneczka, czy taki drobniusi i śliczniusi
fasolka: a to miło masz w pracy z takim głąbem :-), ja w poniedziałek zaczynam przeszkalać, ale ja tylko na 2 godinki w ciągu dnia będę chodziła i mam zamiar tylko tydzień chodzić
olcia: pięknie wyglądasz , suknia bardzo ładna ;-)
neciuszka: nie opuszczaj nas żono moja, a jak masz kiepski dzień to sie nam wygadaj , ja juz cię będę męczyć żebyś mi się wyżaliła co i jak
ide sobie rozmrozić pierogi z kapustą i grzybami bo mam chęć, a do tego mam na dzisiaj zupkę pieczarkową :-)
A zaraz zrobię fotkę sukieneczki i tego co jeszcze mam dla mojej malutkiej córeczki