Aelreda
Fanka BB :)
Madziu co Ty się martwisz...każda z nas przynajmniej raz została olana, nie ma co się denerwować, nawet w żartach 
Nie wiesz jak to się robi? Oleją Cię, olej ich przypomną sobie o Tobie za parę dni :-) (uwaga nie stosować za często
).
A dla Bartusia wszystkiego najlepszego :* Proszę koniecznie buzi od cioci Asi i piątkę od Wiktora :-)
Jak w marcu okaże się, że młody będzie ważył 7kg to przechodzę na pampersy 4, ale z pewnością zrobimy to wcześniej, bo Wiktor duży jest i ja z trójkami nie czekałam do wagi, tylko patrzyłam na to jak pampers mieści się w pupkę małego.
Nie wiesz jak to się robi? Oleją Cię, olej ich przypomną sobie o Tobie za parę dni :-) (uwaga nie stosować za często
).A dla Bartusia wszystkiego najlepszego :* Proszę koniecznie buzi od cioci Asi i piątkę od Wiktora :-)
Jak w marcu okaże się, że młody będzie ważył 7kg to przechodzę na pampersy 4, ale z pewnością zrobimy to wcześniej, bo Wiktor duży jest i ja z trójkami nie czekałam do wagi, tylko patrzyłam na to jak pampers mieści się w pupkę małego.

bo ja mówię o Bartkowym łóżeczku - po prostu jakby mu się coś tam przelało czy cuś żeby nie uplamić materacyka...
sama nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać
a za takiego mądrego się uważa, jedyne co sie zmieniło to od mojej wizyy w szpitalu sam myje naczynia, co jestem w szoku, ale juz z suszarki nie schowa do szafki ale nic nie mówie bo boje sie ze sie odblokuje i nie będzie tych naczyn mył