reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hyhy skończyłam jedną część rozdziału :) idę poleżeć nieco a po południu drugą się z trzech zrobi ;) bo tu już z mężem się będę zagłębiać w jakieś wózki, dźwignice itp. Pojadłam sobie też mała się buntuje już na siedzenie moje.

Fasolka pytaj pytaj ja narazie tylko notuję ;) się wiedza przyda jak zamawiać będę.

Ael to jak latać będzie to wam dziury w suficie porobi :-p

a nienie dziękuję ;-) mam zamiar używać papmpersów
a powiedz mi Ael jakich pampersów i jakich chusteczek nawilżających używasz?

Używaliśmy Pampers i jesteśmy z nich zadowoleni, no ale drogie. Więc w Rossmanie zakupiliśmy niemieckie DayDream i są prawie identyczne jak Pampers i tak samo dobrze się spisują a cena znacznie niższa. Chusteczek używamy różnych od Nivei, Pampers, Careuforowskie i Daydream. Wyznaje zasadę, że chusteczki są dobre takie które są na tyle mokre by porządnie wyczyścić pupę i pachnące, to mi starcza.

Aaah jeszcze
Wieści o Sog: Wczoraj dostała tabletkę dopochwowo i wielkich bólach wyroniła fasoleczkę
[*]. Szyjka jej się nie rozwarła i nie mogli wyczyścić macicy. Dziś jest lepiej, hormony spadają, dostała kolejne tabletki i czekają na krwawienie....ehhh, życie dla naszej Gosi jest niesprawiedliwe...Dla każdej mamusi, które straciły dzieciątka...

Witam kobietki :-) no więc ja dziś czekam z niecierpliwością na moją rogówkę!!! :-) już się nie mogę doczekać!! :-p a tak poza tym to spałabym pewnie z małym do tej pory ale odwiedziła mnie moja "przyjaciółka" (2 raz od początku ciąży). kupiła młodemu pampersy 1 (kiedy ja od dziś właśnie zaczęłam używać 2 bo 1 już ciasne a w nocy kończyłam resztę paczki), ale też czaderskie spodnie, taką pluszową grzechotkę i fajowe skarpetki :-)

Poza tym wczoraj załatwiliśmy chrzciny! A więc 26 lutego Bartuś ma swój wielki dzień :-) dziś jeszcze tylko musimy dogadać do końca restaurację bo wczoraj nie było już pani menadżer i doopa załatwiliśmy!

A w ogóle to ja chciałam Was postraszyć!!!!!!!!! :wściekła/y: Mianowicie! Wczoraj po raz kolejny zostałam olana! :wściekła/y: i jeszcze raz się to powtórzy to nie pójdę sobie skruszona tylko opierdzielę wszystkie po kolei i wirtualnie nakopię do waszych pięknych pupek :-) także pilnujcie się :-p:-p:-p

Aaaaaa no i bym zapomniała!!!!! Dzisiaj Bartosz oficjalnie kończy miesiąc!!!!!!!!!!

Biedna ta Nasz Sog.... :-(

Fasolka ja używam aktualnie pampersów z pampersa i tak mam zamiar do 6 miesięcy używać a potem przechodzę na Dadę z biedronki (dużo ludzi mi je polecało) oczywiście jeśli młodemu nic się nie będzie działo!
Chusteczek też używam z pampersa, tych fresh albo sensitive (aktualnie sensitive bo mały ma strasznie odparzoną pupę a one nie są tak perfumowane) no i jeszcze z nivei. W szpitalu raz małego umyli mi w kosmetykach z bambino i dostał zaraz jakieś wysypki więc póki co nie eksperymentuje!

Ostatnia edycja:
reklama
no ja sie dokładam do pytania fasoli co do prania ciuszków, czy tylko w tym płynie czy czymś jeszcze ?????????????

slog: trzymaj sie mała, jestem z tobą

magdalen
a: a co ja mówiłam bez fotki swojego małego nie pokazuje się :-Dsama jeste mciekawa tej twojej kanapy , uwielbiam przemeblowania, urządzania wnętrz i takie tam ,wiec kązdy zakup do domu to dal mnie frajda

PRZYPOMINAM O OGLĄDANIU TVN STYLE CODZIENNIE OD 13STEJ

neciuszka: moja tez jak za długo siedzę, albo na boku leże to zaraz mnie tam smyra ;-)

a ja wyciągnęłam parowar i sobie robie ziemniaczki z piersią i fasolką dszparagową

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry