reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
trochę było z tym zamieszania, teściowa a po co, co za pomysły 2 kuchnie w jednym domu, ale ja sie uparłam i koniec. Miałam do dyspozycji niecałe 5m i musiałam zmieścić lodówkę, kuchenkę zlew i szafki, narysowałam i zanieśliśmy do męża kuzyna bo ma firmę robiące meble(niestety rabatu nie było-u nich na rodzinie się zarabia). Na szczęście za ściana mamy łazienkę więc udało się podłączyć wodę. Ale butla z gazem nie zmieściła się więc też jest w łazience. Teraz powoli z każdej wypłaty kupujemy coś do łazienki bo jej stan jest... i nawet nie chce mi się tam sprzątać. A mimo, że wszyscy z niej korzystają (bo na dole jest tylko wc) to i tak ja sprzątam :wściekła/y: Przez tą butlę, ciężko znaleźć nam szafki więc zrobimy je sami:tak: mamy już prysznic, wc i umywalkę, musimy kupić wannę bo teściowa nie będzie się myć pod prysznicem... i jeszcze parę innych rzeczy. Ale ogolny projekt mam, no oczywiście znowu bez gadania się nie obeszło...

no to parę skromnych fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ael o wkładki laktacyjne bardzo proszę bo u mnie tonami schodzą :szok: Ostatnio poszłam do łazienki, siedzę sobie na tronie i naglę słyszę ze mały już kwili bo głodny... jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki mleko z opu piersi zaczęło płynąć potokami... :baffled: Jak te nasze hormony i instynkty działają...

Co do leków na razie radzimy sobie bez...Pediatra mówiła ze jak coś mamy dzwonić, ale na razie masaże brzuszka i leżenie na brzuszku pomagają. May wtedy jak bombowiec spuszcza z siebie powietrze i widać ze jest mu lepiej. Jak to przestanie pomagać to na pewno się zgłoszę po coś...

Sun na razie musisz cierpliwie czekać... czasem brudzenie bywa w ciąży, ale może też zwiastować @... nie nakręcaj się żebyś później kochana nie cierpiała - wiem... łatwo się mówi... Zaciskam kciuki żeby jednak wam się udało!

Milia to super wieści! Jeszcze by tu jakiś guzów brakowało... :dry:

Miq dobrze że ludzie wiedzą, nie przejmuj się tym... ty teraz masz się skupić na maluszku który zamieszkał u ciebie :tak: Ludziom geby nie zamkniesz... ale możesz ich zignorować :*

brzuszek śliczny! Buziak :*

Lamiav w ciąży są takie sny.... srio... to hormony tak działają... ja to czasem takie historie śniłam że głowa mała... aż strach się było do łóżka kłaść... :szok: Najlepiej jest sobie powtarzać ze to tylko sen i o nim nie myśleć bo idzie oszaleć...

Sun ale ty biorąc dupka po terminie @ właśnie ją zatrzymujesz... wiedziałaś o tym? Mi lekarz kazał robić test w dniu @ i jeśli byłby negatywny odstawiałam dupka i @ przychodziła a jak miał być pozytywny to miałam brać dalej. Więc rób test i jak coś odstawiaj go.

Netka mąż właśnie pojechał po paczę :* Zaraz oblukam! :-)

Pokazuj brzucha!!!

A co do zdjęcia to dzisiaj wstawię bo ja mam jakieś dziwne fobie i nie nałożę nic małemu ani go nie nakryje jeśli to nie jest w jego płynie wyprane i czyściutkie.. tak więc już wszytko wyschło, po obiedzie wyprasuje i zrobię fotkę :tak:

A u nas kolejna noc za nami. Ja jestem przerażona tym jak szybko mi mija czas... to jest po prostu kosmos... :no: Ja nie nadążam za tymi godzinami i dniami. Nim się obejrzę mały będzie już chodził jak tak dalej pójdzie...

reklama
Neciuszka Ty masz z boku śmieszny ten brzuszek :D taki a'la kwadratowy :-p ale z przodu .. boszz ale Ty laska :o wszystko Ci idzie w przód a nie w boki.. ja bez ciąży mam boczki jak nie wiem :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry