reklama

Starania po raz pierwszy :)

jak dla mnie źle robisz ale to twój wybór i ja już nic nie mówię.

lamia dobrze się czuję, ale mąż ma dłużej pracować, a i ja muszę skończyć pisanie do jutra wieczora i bez tego popołudnia nie napiszę na czas.

no ja zupkę mam gotową :) pisanie też nieźle idzie :)

miq dajesz :)

ja dziś foto swoim psiakom robiłam ;) a sobie to jakiś czas nie robiłam

reklama
Takie mierzenie pod pachą nic nie da :-) temperaturę,żeby była miarodajna mierzy się w pochwie.. w ustach w zależności od miejsca przyłożenia też może się temperatura różnić..

Faktem jest,że ja bym po terminie spodziewanej @ już testowała, ale ja to ja w gorącej wodzie kąpana :P
Ja teraz przy nie współżyciu chciałam testować :P

edit: mam 3.000 post jupijajejjj :-):rofl2:

Magda...ale tempka ciala w ciazy tez rosnie...kazda moja kolezanka zaciazona mierzyla normalnie pod pacha i kazda miala ponad 37...wiec cos w tym jest

muszę jakieś lepsze miejsce znaleźć, bo widać mój bałagan w kuchni:zawstydzona/y:

Załączniki

• DSC00549.jpg
    DSC00549.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 62
miq słodziasty :) taką maleńką góreczkę masz ;) powiem po Fasolkowemu cmok w pępuszka :tak: i gdzie ty bałagan masz :P i jaka ładna kuchnia :) moja też kiedyś taka będzie ;)

neciuszka, widać bałagan, miodek na wierzchu i przyprawy:zawstydzona/y: tak nieskromnie powiem, ze sama zaprojektowałam, to jest tylko aneks w salonie, no salon też nie za duży ale za to na swoim i teściowa do garnków mi nie zagląda:tak:

reklama
fajne fajne :) ja mam osobną kuchnię z teściową, ale w tej chwili nasza kuchnia jest malutka z możliwością powiększenia dlatego nic nie robię. bo będę mogła ją powiększyć jak kiedyś teściowie na dół się przeniosą, teraz w pomieszczeniu przed moją kuchnią jak dla mnie jest tzw graciarnia czyli teściowa ma 3 komody i szafkę w których trzyma swoje rupiecie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry