reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to zrozumiec tu faceta pisze mi smska "ze nie o takich walentynkach marzyłem :-(" a ja na to chodzi o to ze nie rodze ? czy o peknieta rure czy o nawal pracy bo wszyscy do restauracji przyszli? a ten milczy i skad ja mam wiedziec oco mu chodzi ;-( bola mnie plecy niewiem od czego...

necia wspolczuje wiem co to brak wody... i brak ogrzewania... <głaszcze>
lamiav no samo ocena ci spadla ale niemasz czym sie przejmowac śliczna jestes i ty nosisz w sobie cud waszej milosci wiec niemartw sie ciaza dodaje uroku a jesli chodzi o figure to co ja mam powiedziec? jestem wieksza i bylam wieksza od ciebie nawet przed ciaza wiec mi tu ładnie sie usmiechnac pomalowac sie i ubrac ladnie i odrazu poczujesz sie lepiej ;-) :*

fifka dla konradka Sto lat ;-) fajnie ze ma imieninki zaraz po urodzinkach prawie ;-)
a wspolczuje tego pologu... <głaszcze>

czy mi sie wydaje czy dzisiaj wszystkim wszystko pod gorke sie uklada.??

ogolnie mamy rozwalona lazienke i troche pokoju... jutro beda latać dziury wiec dzis bedzie wialo... niby poszedl poszukac jakies dykty by to jakos zabezpieczyc ale to tylko prowizorka...

Ostatnia edycja:
reklama
fifka: dzieki za słowa otuchy, wiem ze moj jest ze mna szczęśliwy widze to każdego dnia, tylko to ja tak mam czasmi, i wiem ze jak urodzę to poczuje sie lepiej,
kochan nic dziwnego ze twój zadowolony, faceci na punkcie tyłeczków to mają bzika, :-D wystarczy kuperkiem potelepać a juz im sie buxka slini;-). Ty jeszcz epare dni i juz pewnie będziesz zupełnie zdrowa i wrócisz do formy

Fifka haha no napewno Krzyś szczęśliwy :-D

a co do wody to nie wiem co zrobią i kiedy bo przez ich genialność zamarzła w rurach w sieci w ziemi gdzieś koło nas bo za nami jeszcze tylko jeden dom w linii wodociągu jest :no: mój biedny mąż się załamał jak teraz dzwonił bo wrócą z pracy po 10 godzinach za przeproszeniem śmierdzący i się umyć nie będą mogli a idą jutro na 10 rano więc też nie ma szans żeby woda była z rana.

no to wiem chodzi o rure a juz sie martwilam tym ze chodzi o to ze nie rodze... ahh cala ja ;-) maz sie przejął ze mu panele zniszcza..ale nic nie uszkodzone i kaloryferek zaczyna grzać ;-) :happy:

i jak tam dziewczyny wam Walentynki mijają ?

Ja standard kwiaty i zaproszenie do kina.. tylko mam film wybrać :-)

Atanku Twój zaraz wróci to pewnie wszytko ci wytłumaczy :* Zapewne chodzi mu o to ze jesteście oddzielnie... W domu bałagan przez te rury... na pewno nie ma nic złego na myśli.

A samopoczucia współczuję... ale takie są właśnie uroki końca ciąży...

Lamiav no jak to prawdziwe samce! :-D Już jest nieźle, ja sie cieszę ze szew się zagoił... bo to najbardziej bolało... :crazy:

Netka
nie dziwie się ze się wkurzył... Jak ja wróciłam ze szpitala to akurat bojler się popsuł i nie było ciepłej wody... A ja w bólach musiałam się podmywać kilka razy dziennie z tej krwi... a ja nie potrafie w zimnej wodzie się myć... więc poniekąd rozumiem wasz ból.

Pyscku dziękuję w imieniu Konradka :-D 14 luty! Fajna data na imieniny!

A mój mąż dzisiaj ładnie się zachował :tak: (choć wczoraj wieczorem była mała awantura....) Przyniósł mi kwaty po pracy, zrobił zakupy tego co lubię. Teraz szykuję kolacyjkę... Heh... czasem mnie wkurza i mam go dość... ale i bardzo mocno go kocham :*

406466_330871146956103_100000996609200_981111_1247277129_n.jpg
MOJE KOCHANE ŚPIOSZKI

Hejo:D
Już w domku szczęsliwa i mam nadzieję zdrowa:)
Nie będe nawet próbowała nadrobić tego wszystkiego więc jeśli mogę prosić o streszczenie będę wdzięczna:*

Ostatnia edycja:
hej kochana ;-) to super ze zdrowa ;-)

skonczyli z ta rura a zeby bylo smieszniej to u nas sciany rozwalone i sie zalata ale sasiad pod nami co sie jutro wyprowadza nie bylo u niego nikogo w domku u nas w sumie woda nie pokapala pod panele wiec to nie nasza wina tylko okazalo sie ze woda leciała juz wczesniej tylko nie bylo tego widac i u niego leciala w scianie i przebila sie i zalala mu sprzet i poszlo spiecie i zaplil mu sie telewizor i komputer itd elektryczne sprzety a teraz slysze jak przeklina ...

a zaraz iwasku cos ci sklece co sie dzialo w sumie nie zaduzo ;-)
neciuszka niema wody..
fifka niestety meczy sie nam z pologiem.. odparzyla sobie,,, a jej synek ma dzis imieninki
pyscek ma dzis ochote na sex wiec bedzie jednak moze staranko ;-) a owila ze odklada starania;-) wiec trzymam &&& i ~~

madziulek ma dzis urodzinki i rocznice zareczyn ;-)
magdalenka werandowala dzis synka ;-)
zafasolkuje ma lenia dzis a wczesniej szaleje i zakupy robi ;-)
lamiav ma dzis malego dolka z samoocena..
milenka pozdrawia z gor i przesyla bryze ;-)
to chyba tak w skrucie ;-)

reklama
Do góry