• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hejo ja dziś od rana powstrzymuje się od pawia ! Strasznie mi mdło chyba się muszę zaopatrzyć w migdały :-D

Mineralna współczuje twojej małej na pewno szybko jej przejdzie !
Miq gratuluje wizyty !
Fifka to trzeba się cieszyć z takiego grzecznego synka :D
danao sun czas na Was fasolki wiosna na pewno zawitają :)

A ja się już rozliczyłam i jestem z siebie dumna :D Aaaa i też bym sobie pierogi zjadła na słodko !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
:szok:woda mi cieknie, znaczy się śluz ale tak wodnisty, że naprawdę wodę przypomina. No super, widocznie, ze mi znosa cieknie to jeszcze za mało. Zaczyna się sezon alergii

Dziewczyny tak głupio to zabrzmi, ale to jest takie uczucie nie tyle jakbym okres dostałe, ale jakbym się no... zsiusiała:szok::zawstydzona/y:

Oo cześć Milia u mnie bez zmian, czekam na @, testy negatywne, a jadnak mam 15190 objawów

Ostatnia edycja:
witam po plotkowym popołudniu:)
nieee no z różem to ja poczekam, he he ważne, że dzidzia zdrowiutka, mamy dokładne badania i opis wszystkiego ze zdj, Wy też tak macie?
lwkarz co do płci to nam tłumaczył, że jakby był siusiak to jakby przedłużenie kręgosłupa i na usg byłoby widać, nawet bokiem a tam była cipka, bo w tym okresie jest bardzo duża-teraz nie potrafię tego wytłumaczyć. Co ma być to będzie, ale to mała nauczka, żeby się nie nastawiać i we wróżby znajomych nie wierzyć:)

hej kobietki- my sie dzis wybieramy na pierwszy spacer ale jak tak dalej pojdzie to zapadnie czarna noc i nici ze spaceru - bo najpier maly spał i nie mogl sie obudzic wstal 14 min temu ale teraz tatus nam na chwile musial wyskoczyc w domu a ja po cc nie bardzo moge dzwigac wozek a ze my w bloku bez windy to sama sie nie rusze... na szczescie slonce wyszlo wiec jest szansa ze spacer sie jednak odbedzie.

Powiedzcie mi bo malemu styrasznie skorka schodzi z dloni i stopek to normlane?

danao a moze to jednak maluszek? ja pamietam ze test pierwszy tez mi nie pokazal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

miq ja tez mialam taki szczegolowy opis i zdjecia ale mi lekarz w 13 tyg jeszcze nie powiedzial co to za plec ale jak mialam usg w 18 tyg to juz bylo widac wszytsko jak na dłoni i mimo ze ja nie lekarz to widzialam jajka i siusiaka :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! Przyznaję się bez bicia nie nadrabiałam was więc proszę o jakiś skrót!!
Nie było mnie 3 dni :szok: ale po prostu nie miałam kiedy wejść a jak już usiadłam na pupie to gadać nawet mi się nie chciało!
Teśćiowa załatwiła mi praktyki tak troszkę na lewo (ze względu na malucha) więc musiałam iść na nie aż 3 razy! No i byłam! I muszę powiedzieć, że mam przedsmak mojego powrotu do pracy :szok: Aż strach się bać! Rano pobudka na 2,5 godziny przed godziną na którą miałam przyjechać do przedszkola i cały czas w biegu! o zjedzeniu śniadania nie było mowy nawet! Spakować małego, przebrać, ubrać, nakarmić, wyszykować siebie z małym praktycznie na rękach bo on rano nie śpi, wyprowadzić psa (mąż na rano w pracy), wyjść czyli zanieść wózek i wpakować go do auta potem zanieść małego i jego rzeczy! Zawieźć go do mojej mamy i znów wypakować młodego i rzeczy, wytłumaczyć mojej mamie co i jak i zaś lecieć po wózek wypakować i wnieść mamie do domu! Potem migiem do przedszkola a po powrocie to samo! Trochę ogarnąć mieszkanie i dopiero mogłam usiąść. Poza tym wczoraj 2 godziny biegałam po jubilerach bo jak wcześniej wam wspominałam zostałam chrzestną dla córki mojego brata więc na początku chciałam jej kupić złote kolczyki na to angielskie zapięcie ale u nich krucho z kaso bo się remontują i nie mają jeszcze wózka więc stwierdziłam, że lepiej dać kasę ale z drugiej strony chciałam, żeby mała miała jakąś pamiątkę więc wymyśliłam, że kupię srebrne kolczyki na angielskie zapięcie i dam kasę ale takie kolczyki żeby nadawały się dla małego dziecka znalazłam w ostatnim jubilerze na 10, które objeździłam!!!!!

K&M normalne ;-) smarują oliwką albo balsamem w zależności czego używasz.
A poza tym musisz zmienić suwaczek :-p

Ostatnia edycja:
Mag to rzeczywiście miałaś zabiegany dzień...nie martw się kwestia przyzwyczajenia :) tak przypuszczam

Ja pierdziele jestem dopiero 2 tydzień na l4 i już chcę wracać do pracy. Nie mogę w domu usiedzieć ;/

reklama
Danao ja tam mam nadzieję ze to jedna fasolka :tak:

K&M właśnie suwaczek zmień ;-) mój nie miał nigdy schodzącej skórki...

Magdalena oj ta... ja na szczęście idę na rok wychowawczego, a jak wrócę do pracy to mały pewnie pójdzie ze mną :tak: choć przeraża mnie te siedzenie w domu tyle miesięcy :szok:

My właśnie wróciliśmy ze spacerku! Pogoda piękna! 20 stopni w cieniu jest :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry