reklama
fifka mnie tak naszło ostatnio na te pierogi, wolałabym swojej roboty ale te co kupiłam też niezłe a jak się chcicę ma to już wogóle smakują :-) miałam robić zupkę dziś ale jak zaczęłam przebierać przy rozmrażaniu zapasy to stwierdziłam że kiedyś trzeba to pozjadać bo tak leżą po 3-4 sztuki i miejsce zajmują tylko.
ależ mają zapędy w tych skarbówkach miesiąc temu złożyłam rozliczenie szwagra papiery złożone tego samego dnia chyba poszły do innego pokoju bo już dostał zwrot a my nadal czekam
a ja chciałam jechać po farby i żyrandol nooo
ależ mają zapędy w tych skarbówkach miesiąc temu złożyłam rozliczenie szwagra papiery złożone tego samego dnia chyba poszły do innego pokoju bo już dostał zwrot a my nadal czekam

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Netka nic mi nie mów... ja nawet jeszcze nie złożyłam PITów bo mój jeszcze ich z pracy nie dostał... 

M
mineralnakocica
Gość
Generalnie skóra małej wygląda tragicznie jest strasznie wysuszona i pękająca. Ale dostalismy emulcje na to by jej nie swędziało i maści nawilżajace.
O przypomniałyście mi o rozliczeniu... całkowicie o tym zapomniałam, a PIT-y mam już od miesiąca...![]()
Ja tak samo...niby rozliczony, ale muszę podjechać do urzędu -.- .
A właśnie wiadomo co u Fasoli?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Mineralna i nie mają pomysłu od czego to moze być? 
Haha no maluszek mi w śpiączkę zapadł!
Zapomniał o jedzeniu
a mi zaraz cycki wybuchnął 
Laura nie odzywała się ostatnio...

Haha no maluszek mi w śpiączkę zapadł!

Laura nie odzywała się ostatnio...
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam laski a ja mialam mm dzis zarejestrowac na badania i calkiem zapomnialam tak sie za porzadki wzielam
Podziel się: