• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
, na razie zrobiłam tylko licencjat z pedagogiki resocjalizacyjnej, chciałbym iść dalej ale nie mam na razie kasy, i u mnie na uczelni była psychologia rozwojowa, ale co dokładnie jest przedmiotem opisu w eseju, bo chyba nie jakieś ogóły??

No mam pytania kierunkowe takie jak "Czym jest rozwój jednostki" "kuczemu ten rozwój zmierza" "W jaki sposób dokonuję się rozwój" "czym rozwój jest powodowany" "Która z uwarunkowań rozwojowych jest ważna a która mniej""Jak zmienia się w czasie, zmiany psychiczne"

aMELKA ZASNELA WIEC MOGE PISAC
wink2.gif
no wiec bylismy dzisiaj na spacerku i na usg bioderek
wink2.gif
i przy okazji w sklepie i w aptece i kupilam termometr taki na podczerwien czy cos
wink2.gif
zaszalalam ogolnie
wink2.gif
usg super do kontroli za 6 tyg
wink2.gif
a i przyszly mi staniki co na all wylicytowalam sa boskie moze uzywane ale w koncu moj rozmiar
wink2.gif
jestem dzis nabuzowana optymizmem i wymeczona bo przez 3 tyg z domu nie wychodzilam... wiec spacerek byl jak dla mnie dlugi bo w sumie o 12 wyszlismy bo na 13 bylo trzeba dojechac tramwajem do przychodni a do domku doszlismy o 15;30 wiec troszke zajelo caly czas byla spokojna lub spala jedynie przed dzwiami na klatke schodowa zaczela plakac i mowie no glodna napewno zaraz cyc bedzie a tu co wyciagam ja z wozka a ona sie obsrala pod plecy... ahh i mycie bylo
wink2.gif
ale teraz spi wiec super zaraz jakies zdjecie dodam ale moje usune wieczorkiem
wink2.gif

fifka co do eseju nie pomoge niestety...
danao &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sun &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mili&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ael wspolczuje idioty
donia o boze co za wariaty.... po diabla im rejestracja..wspołczuje

mineralna a powiedzieli od czego ma taka skore/ ? moze to jakies antropowe zapalenie skóry ?

miq gratuluje dziewczynki ;-) mozesz teraz pomyslec nad imieniem ;-)

Ostatnia edycja:
fifka: raczej ci nie pomoge, z tego co pamiętam to esej ma być tak jakby dyskusją na dany temat , po woli przechodzisz z jednego punktu do drugiego, analizując go jakby bazując na swoich opiniach - nie wiem jak to ująć, to co chodzi mi po głowie :baffled:, ma być to twój punkt widzenia na ten temat, możesz sie odnosić do przykładów z zycia czy literaturym , bazować na swoim doświadczeniu. moge napisać ci tak w paru zdanic na pw, jak bym to mniej wiecej napisał, ale znajomość tematu jest juz u mnie mierna, 3 lata temu ostatnio co kolwiek sie uczyłam wiec rzoumiesz:-)

atanku: Amelka pieknie wygląda, widzę podobieństwo do mamusi :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry