• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja dostałam od koleżanki w odwietki nosidełko, ale postanowiłam Konrada nosić jednak w chuście. Podobno jest to o wiele zdrowsze dla kręgosłupa maluszka :tak: Nosidełko przyda mi sie jak Konrad będzie miał z pół roczku...

Danao :*:*:*:* może faktycznie jesteś w ciąży ?? jakiej czułości test robiłaś ??

Miq gratuluję dziewczynki :)

Mineralna nie załamuj się :* poczekaj do wizyty na pewno coś zaradzą ! :*

Atanku kwitniesz !! :)

Donia współczuję ;/ brak słów....na tych debili :/

Aelku Wiktorek to normalnie modelem zostanie :D z resztą fiufiu też jesteś w formie :)

Sun w której klinice się leczysz ?? poszukaj w internecie labolatorium jakiegoś , najlepiej sprawdź kilka albo nawet kilkanaście ... ja szukałam ostatnio żeby zrobić na toksoplazmoze i przeciwciała różyczki to są wszędzie inne ceny ,różnice może nie wielkie bo 5-10 zł ale jeśli robi się kilka badań to zawsze coś zaoszczędzisz! :)

Mnie dzisiaj dopadła @ ! całe szczęście bo już się martwiłam że coś złego się ze mną dzieje... jeszcze tylko 10 dni kuracji ampułkami ale pani doktor mówiła że możemy się kochać normalnie w dni kiedy ich nie "biorę" tak więc kolejny cykl rozpoczęty :)
Dobre wieści odnośnie mieszkania :) Znaleźliśmy już odpowiednie , musimy tylko dostać komplet dokumentów żeby sprawdzić czy nie zadłużone itp. :)tak się ciesze , bo będę miała 60 m2 a nie 37m2 tak jak myślałam na początku !:)- oczywiście pod warunkiem , że wszystko będzie git z papierami :D:)

No suwaczek zmieniony :)
Pierwszy spacer zaliczony - Mały super przespał ładnie cały spacerek a ja po powrocie czułam troche brzuch bo jakby nie było był to tez moj piewrszy spacer.
Fifka - Esej hmm pisalo sie tego duzo - dajesz normalnie wstep do tematyki a potem argumenty za danym tematem, popierasz to wszytsko swoimi opiniami na dany temat, na końcu robisz podumowanie wszytskiego jakies wnioski. Nie skupiaj sie nad sama forma eseju napisz poprostu bedzie dobrze :)
ja do roku na 100% chcialabym z małym posiedziec w domu a jesli sytuacja pozwoli, finanse i ja nie bede miala dosc siedzenia w domu to moze i dluzej zobaczymy jak to sie rozwinie. Moja mama nie pracuje wiec jak cos to potem moze ona bedzie siedziala z wnuczkiem, ale to jeszcze sie okaże.
Ja nie wiem po co komu rejestracja samochodu to chyba jakies dzieciaki zrobily glupi zart bo nie wierze ze ktos to zrobil bo mu byla potrzebna!! to jakas paranoja
Lamiav a co do czkawki to ja mimo ze mały był głowa w gore to tez czulam czkawke w okolicach pepka bo jakby dzidzius nie lezal to plecki i tak wuchodza mniej wiecej w tym miejscu, nie ma co sie martwic.
Atanku super ze spacer udany :) rodzinka widac przeszczesliwa :)
Miałam jeszcze napisac wiecej ale zapomniałam ide spac bo mały zaraz wstanie na koleje karmienie a ja nawet oka nie zamkne...
dobrej nocki

Olcia no to po cichutku gratuluję mieszkanka! Nie ma nic bardziej przyjemnego niż swoje własne gniazdko :tak:

K&M dzięki :* No ja najbardziej bym chciała posiedzieć dwa lata (bo dwa lata wychowawczy bym miała płatny) i od razu z małym wrócić do pracy, bo po roku jak będzie miał półtora roczku to będzie troszkę za mały na przedszkole... ale to wszytko zależy czy wypali ta praca mojego M na autobusach dalekobieżnych...

A mój syn postanowił ze 5.30 to wspinała pora na rozpoczęcie dnia... :confused2: Ale jak zaczął obdarowywać mnie tymi swoimi uśmiechami to mimo tak wczesnej pobudki poprawił mi humor na cały dzień!

Jaki z niego grubasek! :rofl2:

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

Fifka mój Mały też mnie obudził dzisiaj ale swoimi mocnymi kopniakami ;-) yy a kopie coraz to mocniej :sorry: Co do eseju to ja Ci nie pomogę bo nie wiem :zawstydzona/y: uśmiech Konrada jest boski!

Ael widać, że Wiktorowi się podoba :-) co do mejla to dostałam i jest git :tak:

Olcia gratuluję! Oby teraz mieszkanie było czyste i żebyście spokojnie mogli je brać :-) swoją drogą szybko udało Wam się znaleźć :cool2:

A u nas z rana mgła.. raczej nie zapowiada się na fajną pogodę

Ooo Natkusia ty też spać nie możesz? :-D Mój mały właśnie zasnął znowu ale ja już za bardzo rozbudzona jestem żeby się teraz kłaść. :sorry:

U nas słoneczko za oknem jeśli się utrzyma to wyskoczymy sobie na spacerek później! :-D bo zapowiada się śliczny dzień!

A co do kopniaków! One są najmocniejsze jakoś teraz, bo później im dzidzia ma mniej miejsca kopniaki zmieniają sie w rozpychanie (czasem równie bolesne, albo i mocniej, ale to jednak inne uczucie) także ciesz sie nimi :tak:

Fifka ja teraz jak się rozbudzę to koniec, już nie zasnę :confused2:

a to wszystko przez mojego Grzegorza bo wychodził do pracy i pogłaskał brzuch a że Michaś ostatnio na niego reaguję to obudził się i zaczął wariować :-D

Wiem wiem, trzeba się teraz delektować kopniakami bo potem będzie boleć i ałć

Kurcze u nas dzisiaj będzie brzydka pogoda :eek: przymierzam się do prania ciuszków i pogoda w ogóle nie chcę ze mną współpracować :sorry:

Konrad cwaniaczek, mamę obudził i poszedł spać :-D mój Michał też zasnął skubaniec..

Haha mnie tam cieszy że zasnął bo w spokoju śniadanie sobie zjem :-D

Mnie cieszy że Konrad śpi cała noc, bo ja z tych co nie dość ze z rana po wybudzeniu nie bardzo zasnę to jeszcze w dzień spać nie potrafię... A tak jak wyśpię się w nocy to przynajmniej w ciągu dnia normalnie funkcjonuję.

O tak, Konrad też bardzo reagował na mojego M :tak:

reklama
Fajnie masz z Konradem unormowany plan i jestem w szoku, że przesypia Ci całą noc jak na takiego Malucha :szok: Oby też mój mały cwaniaczek był taki :tak: Przynajmniej masz trochę czasu dla siebie.

Oj tak na tatusia to lubi reagować i nawet go czasami słucha.. A jak ja proszę żeby zszedł mi z pęcherza to nie reaguję :-D

Idę zrobić sobie śniadanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry