• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena pewnie nie bardzo... ale to tylko na chrzciny, najwyżej w domu go już zdejmę my tą marynarkę i zostawię w samej koszulce i spodenkach :-)

No! Konradek też taki ruchliwy się zrobił! Macha tymi rączkami i nogami i ciągle się rozkopuję i co raz muszę go przykrywać :-D Bo on śpi prawie goły bo tylko w samych bodach :-p

Netka co tam? Dlaczego ledwo żywa? :*

Mój synek ma dzisiaj znowu melodię do spania :-D Troszę domek ogarniam teraz a zaraz na spacerek idziemy bo takie słoneczko za oknem kusi...

magdalena, fifka wzięłam się wczoraj za rozmrażanie lodówki, a jak już się wzięłam to wypucowałam każdy jej zakątek na błysk, a jak to to tamto w kuchni umyłam a dziś ledwie żywa jestem wszystko mnie boli. mąż kazał mi dziś na tyłku siedzieć i nic nie robić :-D

śniadanko sobie zrobiłam pojem chociaż sobie :-)

No to siedź na pupie i odpoczywaj! ja też raz wzięłam się za sprzątanie jednej szafki bo bajzel był nieziemski a w końcu wysprzatałam wszystkie szafki i umyłam piekarnik bo stwierdziłam, że jak już się brudzę to posprzątam na święta :-p
Teraz muszę się zabrać za resztę pomieszczeń bo na Boże Narodzenie sprzątał mój K i tylko powierzchownie więc w każdej szafce jest bajzel, ostatnio układałam w garderobie bo w komodach było prawie pusto za to na wierzchu wszystkie nasze ubrania oczywiście "poukładane" systemem kulkowym :-D

fifka: no czaderskie to wdzianko, :-), a to ciekawy kolor ja nie zdecydowałm czy ryzykować na piaskowy blond czy zostawić takie jak mam lub na tycjna zrobić, bo już marzę o rudych od dawna, napewno grzywkę zrobię

magdalena: super Baruś języczek wystawia, rozkoszne to jak nie wiem :-D

neciuszka: tak to jest jak sie rozgrzebie robotę to nie ma końca, ja na poczatku miesiąca jakos lodówkę rozmrażałam i też sie urobiłam przy niej po pachy, no to dzisiaj szlaban na robotę, i siedź na dupci grzecznie i odpoczywaj :tak:

A mnie tak bolą pachwiny że już nie moge, ile to mi się będzie rozciągać, chodzę jak połamana, brzuch mam juz niżej, ale nadal mi żadne śluzy nie lecą, czekam na tego czopa a go jak nie ma to nie ma
Była sąsiadka z małą Zuzią - w kwietniu bedzie miała 2 latka, taka fajan ze aż sie lepiej robi, i gada tak smiesznie

Dlatego dziś nic nie robię poza obiadkiem ;) mąż do 20tej w szkole niestety obiecał po niedzieli okna umyć przed pracą i firanki mi pościągać żebym nie robiła tego.

lamia ty jeszcze poczekaj troszkę na tego czopa cooo?

idę zaraz zajrzeć jak postępy remontowe u szwagra bo ponoć już na ukończeniu i lada dzień będzie się przenosił a to oznacza ten pokój dla nas drugi że będzie się można brać za jego odświeżanie :)

Hejka dziewczyny!

Nie miałam od środy neta, więc wybaczcie, ale nie będę nadrabiać bo widzę że napłodziłyście nieźle. Wydarzyło się coś o czym powinnam wiedzieć?

A ja wracam od lekarza. Młodzież ma moje przekonywania w drobnej pupci i postanowił się nie przekręcać. Gin powiedział, że jak na jego to już tak zostanie. I nie czułabym, że to katastrofa gdyby nie to, że powiedział że do szpitala mam jechać jak się zacznie<?!> Tak się robi?! A co jak zacznie się rodzić tymi nóżkami? Wg nie potrafię sobie tego wyobrazić.. K&M ty miałaś skierowanie wcześniej na patologię, tak? Wg któraś z Pań po cc zaczęła najpierw rodzić naturalnie a potem cc? Zaczynam się trochę bać:|

A poza tym, w środę temp. 38, wczoraj niby trochę lepiej ale czuje się i tak do dupy. Mięśnie mnie bolą,łamie w kościach.. Katastrofa..

reklama
Sleepy podobno jak się zacznie i zaczna robic cc to szybciej sie do siebie dochodzi, szybciej rusza laktacja i szybciej sie goi, bo wydzielana jest juz oksytocyna i inne hormony. Moja kolezanka miala dwie cc i mowila ze po tej jak juz sie zaczelo bardzo szybko sie pozbierala. Tylko pilnuj, zeby sie nie rozkrecilo, lec do szpitala jak tylko zaczna sie skurcze.

Fifka a dziś sa imieniny Konrada :tak:

A u nas znowu piekna pogoda, lece na opalanki a Amelcia na drzemke przy fontannie. A samochod juz zgloszony na policji, ale nie mozemy nim jechac do Polski :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry