• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka: no to super ze bedziecie mieli dodatkowy pokój, a robicie tam dla dzidziusia czy jakies inny ?

slyo: ja myslłam ze jak cc to od razu dają skierowanie na jakąs datę a nie czekać nie wiadomoc na co i ile, kurde zeby juz była sroda to i ja sie, mam nadzieje dowiem jak mała ułozona

reklama
Sleepy nie martw się! Skoro lekarz tak mówi to widocznie wie co robi, chociaż wcale Ci się nie dziwię, że się stresujesz! Na pewno Ael zaczęła rodzić naturalnie a potem zdecydowali na CC ale z tego co pamiętam jej kazali rodzić naturalne przez dobre kilka albo nawet kilkanaście godzin (z tym, ze u Asi palnowany był po prostu poród naturalny), podobnie było u Atanka, tylko u niej szybciej zdecydowali się na CC i wiem, że kilka innych dziewczyn miało jeszcze taką sytuację ale żeby z góry było planowane CC i lekarz kazał czekać aż się zacznie poród to chyba żadna nie miała takiego przypadku...

Dziewczyny, które mają dzieciaczki w wieku Bartusia mego albo starsze!!!
Kiedy zaczęłyście zakładać pampersy w rozmiarze 4???!!!!!! Bo my rozpoczęliśmy dopiero 2 paczkę w rozmiarze 3 i już widzę, że można by było przejść na 4 ale zużyje je do końca i potem już na bank przejdziemy na 4 (a pierwszą paczkę mieliśmy tą małą 56 sztuk!)

Hej dziewczynki

Mam nadzieję, że jesteście w super humorach, bo takie ładne słońce dziś MMMMM!!!

Atanku ślicznie wyglądasz z wózeczkiem, a Michał no dumny widać :-) A Amelcia śliczna :-)

Fifciu ale ten Twój kawaler rośnie i jaki przystojny! :-)

Madziu kolejny kawaler, ciocia też lubi uśmiechniętego Bartusia, tego z podkówką troszkę mniej :-)

Necia jak się kochana czujesz?

Lamia może nie przywołuj jeszcze czopa. Masz czas, ciesz się ostatnimi chwilami spokoju :-)

Znowu nie będę miała za bardzo dziś na was czas....ehhh :-(

Madziu już miałam pisać.

Ja jestem od ponad 2 tygodni na pampersach 4 i radzę Ci szybko nie przechodzić, bo te czwórki są głębokie. Bartuś Ci się obsra to wszystko wyjdzie poza pampersa. Te pampersy są od 7 kg, ale ja bym je zakładała jak Bartuś przekroczy 8 kg dopiero.

Ael o to chodzi, że on już chyba przekroczył 8!!!!!!!! :szok: tzn głowy sobie obciąć nie dam ale tak mi się wydaje! Bo w 6 tygodniu życia jak byliśmy na szczepieniu to ważył 5800g! a w niedziele kończy już 11 tydzień!

Idę zaraz po wagę to w przybliżeniu chociaż się dowiem! Zważę najpierw siebie samą a potem z małym na rękach!

A te 3 strasznie mu się odciskają na udach i rzepy zapinam już prawie na końcach :-p

Madziu kochana, nie mógł przekroczyć 8 kg. Mój tyle waży a jest 2 miesiące starszy :-)
Zważ najpierw.
Poza tym jaką wagą ważysz?

Kwiatuszku co Ci kochana? Może do lekarza się wybierz. Zawroty głowy to nigdy dobra rzecz.

reklama
No zwykłą tak jak pisałam wcześniej!! Koło 7,5 waży na pewno! a te 3 dopiero zaczęliśmy a tam jest 96 sztuk więc do tej pory myślę, że napewno dojdzie do 8 kg! zreszta 04.04 idziemyy na szczepienie więc się okażę :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry