Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

z malowania ścian zostało im już tylko jedna cała do malowania i reszta po razie i podłoga do zagruntowania i mogą sprzątać kłaść gumolit. no i wczoraj wykopali na pogłębienie do rur do szamba więc zejdzie im do końca marca to my się ze swoim malowaniem wyrobimy na spokojnie bo chcemy oba pokoje odmalować odświeżyć, kolory zostawiamy te same to może malowanie na raz styknie 

myślałam, że wszystkie 1 i 2 są żółte a 3 zielone
jedynie to te premium care może są inne ale jeszcze ich nie używałam
ael no troszkę wczoraj przesadziłam
a pytanie z gatunku głupich czym się różnią poszczególne kolory pampersów, i dużo tych 1 potrzeba? bo chcemy sobie jakiś drobny zapas zrobić na sam początek i nie wiem jak i co. dostaliśmy paczkę jedynek happy ona taka dość spora jest i mamy jedną paczkę huggisów tych newborn.
Mamy zielone! narazie i tak muszę zużyć te 3, ktore zaczelam. A na szczepieniu zobaczymy jaka jest waga! Jeśli będzie te 7,5 kg to po skończeniu 3 kupię 4! Najwyżej jak będą przeciekać tak jak mówisz to kupię jeszcze mała paczkę 3, te większe się nie zgubią![]()
dorzucę kolejne pytania bo chcę dokończyć wyprawkę zaraz po wypłacie i tak rządek pytań może mało mądrych z mojej strony do doświadczonych kobitek co i ile przydatne. o pieluszki już pytałam policzyłam w sumie te 2 opakowania mam 70 szt jedynek ale tak:
1. które jedynki są waszym zdaniem najlepsze
2. ile pokrowców na przewijak najlepiej mieć
3. gaziki do pępuszka potrzebne czy starczy sam octanisept
4. podkłady poporodowe potrzebne takie jak ceratka czy coś?
5. mam 5 szt pieluszek tetrowych, ile potrzeba?
6. pieluszki flanelowe, ceratkopieluszki zamawiać?
posiadam na chwilę obecną okrycia kąpielowe 2 szt, jakiś sudocrem, mydełko bambino, kocyk i ubranka, pościel do łóżeczka dwa komplety co jeszcze jest potrzebne poza przewijakiem, podkładami popoodowymi?

używam do wszystkie, podkładam pod buzie zawsze, na przewijak rozkładam do przewijania, do kąpieli na dnie wanienki :-)
muszę podbić praktyki i zebrać parę wpisów :-)