Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam ;-)
bartuś sliczny ;-) taki grubasek ;-) slodki ;-)
a co do pampersów wy tu juz 4 chceta ja nadal na jedynkach bo mala taka mala ze w 2 sie topi ;-)
i lubie pampersy bo happy co w szpitalu dawali takie kwadratowe i no hugissy tez fajne podobne do pampersów ksztaltem ;-)
1. które jedynki są waszym zdaniem najlepsze
npisalam wyzej.
2. ile pokrowców na przewijak najlepiej mieć
niemam zadnego tetruwek uzywam ;-P
3. gaziki do pępuszka potrzebne czy starczy sam octanisept
mam sam octanisept i ladnie odpadl ;-)
4. podkłady poporodowe potrzebne takie jak ceratka czy coś?
podklady jedna paczka ci starczy mi nawet zostala bo w szpitalu dawali i mozna bylo se brac z korytarza wiec moja nadal zamknieta paczka a w domu wolalam miec podpaski a ceratki zadnej nie mialam w szpitalu byly dostepne sami je kladli na lozko ;-)
5. mam 5 szt pieluszek tetrowych, ile potrzeba?
mam chyba z 30 i stanowczo starcza ;-)
6. pieluszki flanelowe, ceratkopieluszki zamawiać?
mam jakies 2 flanelowe i ani razu nie uzylam...
posiadam na chwilę obecną okrycia kąpielowe 2 szt, jakiś sudocrem, mydełko bambino, kocyk i ubranka, pościel do łóżeczka dwa komplety co jeszcze jest potrzebne poza przewijakiem, podkładami popoodowymi?
co do okryc kąpielowych mamy w sumie 3 a i tak na razie caly czas ten jeden uzywammy bo i tak tyle prania bylo jak ulewala i sie obsrala pod plecy ze sie wypral i ze spokojem mysle ze 2 ci starcza ;-) bo tak na zmiane bedzierz uzywc ;-)
co do herbatki to kup sobie na laktacje jedynie ;-) wole herbatke hippa niz herbapolu jak cio ;-)
no mala dopiero o 1 zasnela ale zato spala do 5;40 potem juz gorzej kolo 7 chyba zasnela a potem kolo 12;30 i narazie spi ;-)
tata chory poszedl do pracy... nie wypowiem sie .. chociaz mowi ze tylko go lekko gardlo boli i ma katar...
a u amelki chyba jednak to trądzik bo ma go troszke wiecej po nocy.. ale wyleczymy go ;-)
ide troche poodpoczywac puki spi ;-)
bartuś sliczny ;-) taki grubasek ;-) slodki ;-)
a co do pampersów wy tu juz 4 chceta ja nadal na jedynkach bo mala taka mala ze w 2 sie topi ;-)
i lubie pampersy bo happy co w szpitalu dawali takie kwadratowe i no hugissy tez fajne podobne do pampersów ksztaltem ;-)
1. które jedynki są waszym zdaniem najlepsze
npisalam wyzej.
2. ile pokrowców na przewijak najlepiej mieć
niemam zadnego tetruwek uzywam ;-P
3. gaziki do pępuszka potrzebne czy starczy sam octanisept
mam sam octanisept i ladnie odpadl ;-)
4. podkłady poporodowe potrzebne takie jak ceratka czy coś?
podklady jedna paczka ci starczy mi nawet zostala bo w szpitalu dawali i mozna bylo se brac z korytarza wiec moja nadal zamknieta paczka a w domu wolalam miec podpaski a ceratki zadnej nie mialam w szpitalu byly dostepne sami je kladli na lozko ;-)
5. mam 5 szt pieluszek tetrowych, ile potrzeba?
mam chyba z 30 i stanowczo starcza ;-)
6. pieluszki flanelowe, ceratkopieluszki zamawiać?
mam jakies 2 flanelowe i ani razu nie uzylam...
posiadam na chwilę obecną okrycia kąpielowe 2 szt, jakiś sudocrem, mydełko bambino, kocyk i ubranka, pościel do łóżeczka dwa komplety co jeszcze jest potrzebne poza przewijakiem, podkładami popoodowymi?
co do okryc kąpielowych mamy w sumie 3 a i tak na razie caly czas ten jeden uzywammy bo i tak tyle prania bylo jak ulewala i sie obsrala pod plecy ze sie wypral i ze spokojem mysle ze 2 ci starcza ;-) bo tak na zmiane bedzierz uzywc ;-)
co do herbatki to kup sobie na laktacje jedynie ;-) wole herbatke hippa niz herbapolu jak cio ;-)
no mala dopiero o 1 zasnela ale zato spala do 5;40 potem juz gorzej kolo 7 chyba zasnela a potem kolo 12;30 i narazie spi ;-)
tata chory poszedl do pracy... nie wypowiem sie .. chociaz mowi ze tylko go lekko gardlo boli i ma katar...
a u amelki chyba jednak to trądzik bo ma go troszke wiecej po nocy.. ale wyleczymy go ;-)
ide troche poodpoczywac puki spi ;-)
Ostatnia edycja:

mogę dać przepis
Też sobie zapisałam!
Normalnie śpi jak zaczarowany! Wstał o 5.30... pobawił się ze mną i jak o 7 zasnął tak śpi do teraz... wstał tylko o 9, 12 i 15 na niamu i tak przy cycy zasypiał...