• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no własnie nic takiego nie jadłam, co by mi zaszkodziło, rano było oki a jakoś około 15stej zaczęłam sie nagle źle czuć,

No bez kasy nic, ja liczyłam że dzisiaj Zus mi zapłaci izaglądam na konto a tam nic nie przyszło, i męza pensja miał też dzisiaj być i nie ma, a miałą plany na jutrzejsze zakupy, oj i jestm zła, bo chciałm juz kosmetyki dla dzidzi kupić, przewijak, no i zrobic zapasy w zamrażarce, bo udało nam sie wyjeść wszystko oprócz pierogów, ktore trzymam ostro na po porodzie :tak:, e i nic z tego

reklama
Dziewczyny a ja właśnie Konrada uwiązałam w chuste po raz pierwszy i powiem wam ze wszelkie nosidełka są do D.... :szok: Chusta tak rozkłada ciężar że czuję się jak w ciąży! Czyli praktycznie nie czuję ciężaru!! Fantastyczna sprawa!!

a ja oglądam właśnie konferencję prasowa z rodzicami małej madzi no rmalnie nie wie mco myslec

ja jeszcze nie wiem czy chce taką chuste, ale jak mówisz ze taka fajna to się zastanowię, widziałm w jakimś programi i matki też były zadowolone z chust, bo dziecko dobrze ułozone, bo blisko ciała mamy, i wygodnie bo mozna wiele rzeczy zrobić

ale się moja mała wierci piętak kręci,rozpycha, oj cięzki mam dzień

no mąz dostał przelew więc jutro jednak bedą zakupy, jupi ja jo :-D

Ostatnia edycja:
Ja bardzo chciałam nosić tak dziecko bo to jest bardzo wygodne. Nawet jak np, chcesz wyskoczyć do koleżanki to nie musisz wózka ze sobą targać... :tak: Fajna sprawa zwłaszcza latem :-D

witam ponownie sorki ze ak poznio ale za wczesnie pochwalilam amelke ze je i spi bo dzis od 14 do 18;40 nie spala... teraz spi zobaczymy jak dlugo/..

neciuszka ja sie nie dziwie ze cora sie buntuje ile mozna siedziec i pisac ;-) trzeba troszke do brzuszka pogadac ;-)

ael no to super ;-) a ja dalam mojemu karte by kupil masc i sol moska sobie i wode utleniona bo niema w domku po pracy bo on sianka niema a ja juz zus mam ale po wczorajszych zakupach ponad 300zl poszlo... ahh szalalam ale termometr bylo trzeba kupic ;-)

Ael an pewno poczekam do szczepienie bo tak jak pisałam, dopiero zaczęłam paczkę tych 3 a jest ich 96 sztuk więc spokojnie jeszcze :-)

A ja byłam podbić praktyki w szkole i wszysvcy się zachwycali Bartosiem :-) no i oczywiście, że taki podobny do mamy :-)
Później wróciła mąż z pracy i wzieliśmy małego na spacer, poszliśmy na obiad do knajpy, później na lody, do sklepu po najpotrzebniejsze rzeczy, chwilę pospacerowaliśmy i wróciliśmy do domu! Uwiebiam takie dni!

Lamia ja też to oglądałam i wiem co myśleć, ja cały czas mówiłam i mówię, że to nie był żaden wypadek!!

Zobacz załącznik 449938

A tak Bartoś jechał z mamusią do szkoły :-)

Ostatnia edycja:
Magdalena faktycznie kawał z niego chłopa! :-D Ja się troszkę boję ile Konrad będzie ważył... Mam nadzieję ze przestanie tak szybko na wadzę przybierać :szok: Bo jak miał 6 tygodni to od narodzin przybrał 2kg... A teraz już 5kg przekroczył... Niby się cieszę ze moje mleczko takie pożywne ale troszkę mnie to przeraża... :-p

Atanku a coż ty tam za termometr za 300zł kupiła? :szok: Ja na allegro zamawiałam elektryczny z mięciutką końcówką, specjalnie dla dzieci. kosztował 30zł ;-)

Konradek mi sie na wieczór buntuję :-D Marudzi bo mamusi nie ma obok niego w łóżeczku! Tak więc idę się przebierać w pidżamkę i mykam do synka :-) (mąż wczoraj miał mnie na wyłączność :-p - booooże w ciąże zajdę znowu...)

Fifka no nie da się ukryć, że nasi chłopcy na maminym mleczku przybierają w zaskakującym tempie na wadze :-)
A to kupiłaś taki na podczerwień bezdotykowy za 30zł??? :szok: jak tak to gdzie?????

A teraz uciekam spać!! Dobranoc beboki :-p :*

termometr zA 120zl ale zakupy i wkladki laktacyjne herbatka laktacyjna i lek na zatkane ucho za 30 zl i zakupy w almie za 70zl i tak sie uzbieralo ;-)
nc120_4u.jpg

reklama
Magdalena ja kupiłam taki normalny dotykowy. Już nie raz mierzyłam temperaturę maluszkowi i nie mm z tym problemów. On ma mięciutką gumową końcówkę i wsadzam Konradowi w pachwinę i jedna ręką przytrzymuję nóżkę. Czas pomiary 1 min i zaczyna piszczeć. :tak: Jest bardzo dokładny bo na sobie porównywałam go z rtęciowym kilka razy :-)

Atanku to mam nadzieję zakupy udanę! :-D

Ja jutro chyba męża wyciągnę na rynek na jakieś mini zakupy, bo co prawda kasy nie ma ale muszę sobie choć jedne spodnie kupić bo z tych sprzed ciąży ledwo się zapinam... :zawstydzona/y: i co śmieszne nie przez tuszę a przez miednicę, normalnie chyba kości podczas porodu mi się rozeszły o 1cm :szok:

No i witam sie z rana! :*
Poranne zabawy z Konradem zaliczone! (ach te jego uśmiechy... wub.gif) Zaraz troszkę ogarnę w domku bo wieczorem mają przyjść goście, a później jadę z Konradem na miasto! Zamotam go w chustę i poszli! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry