lamiav
Fanka BB :)
no własnie nic takiego nie jadłam, co by mi zaszkodziło, rano było oki a jakoś około 15stej zaczęłam sie nagle źle czuć,
No bez kasy nic, ja liczyłam że dzisiaj Zus mi zapłaci izaglądam na konto a tam nic nie przyszło, i męza pensja miał też dzisiaj być i nie ma, a miałą plany na jutrzejsze zakupy, oj i jestm zła, bo chciałm juz kosmetyki dla dzidzi kupić, przewijak, no i zrobic zapasy w zamrażarce, bo udało nam sie wyjeść wszystko oprócz pierogów, ktore trzymam ostro na po porodzie
, e i nic z tego
No bez kasy nic, ja liczyłam że dzisiaj Zus mi zapłaci izaglądam na konto a tam nic nie przyszło, i męza pensja miał też dzisiaj być i nie ma, a miałą plany na jutrzejsze zakupy, oj i jestm zła, bo chciałm juz kosmetyki dla dzidzi kupić, przewijak, no i zrobic zapasy w zamrażarce, bo udało nam sie wyjeść wszystko oprócz pierogów, ktore trzymam ostro na po porodzie
, e i nic z tego
Chusta tak rozkłada ciężar że czuję się jak w ciąży! Czyli praktycznie nie czuję ciężaru!! Fantastyczna sprawa!!

i co śmieszne nie przez tuszę a przez miednicę, normalnie chyba kości podczas porodu mi się rozeszły o 1cm