• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

gocha jeszcze troszkę i ci te mdłości przejdą, a ja jak miałam to wbrew pozorom jak musiałam wyjść to jak już wyszłam było lepiej nieco. nie no troszkę posprzątać muszę ale to wygląda tak coś zrobię siadam zrobię siadam :sorry2:

fifka no czepiam się, jak wiesz jak go spętać tą chustą to pewnie, ja zobaczę może po porodzie się zaopatrzę.

jakiś dzień dobroci dla mnie czy co teściowa przyszła i ot tak sobie umyła mi okno i się nawet okazuje, że w kuchni mojej też mam umyte :szok:

reklama
Netka widzisz jaka dobra teściowa? :rofl2:

Ależ cisza zapadła...Jak to w weekend! :-p

A ja się cieszę jak nie wiem! dzisiaj po południu będziemy mieć grilla ze znajomymi A jutro jedziemy na cały zień do parku z maluchem! Zajdziemy do zoo i na obiad gdzieś na mieście! Aż mi tyłek skacze z radości!!! :-D

Magdalena ja kupiłam taki normalny dotykowy. Już nie raz mierzyłam temperaturę maluszkowi i nie mm z tym problemów. On ma mięciutką gumową końcówkę i wsadzam Konradowi w pachwinę i jedna ręką przytrzymuję nóżkę. Czas pomiary 1 min i zaczyna piszczeć. :tak: Jest bardzo dokładny bo na sobie porównywałam go z rtęciowym kilka razy :-)

Atanku to mam nadzieję zakupy udanę! :-D

Ja jutro chyba męża wyciągnę na rynek na jakieś mini zakupy, bo co prawda kasy nie ma ale muszę sobie choć jedne spodnie kupić bo z tych sprzed ciąży ledwo się zapinam... :zawstydzona/y: i co śmieszne nie przez tuszę a przez miednicę, normalnie chyba kości podczas porodu mi się rozeszły o 1cm :szok:

No i witam sie z rana! :*
Poranne zabawy z Konradem zaliczone! (ach te jego uśmiechy... Zobacz załącznik 449992) Zaraz troszkę ogarnę w domku bo wieczorem mają przyjść goście, a później jadę z Konradem na miasto! Zamotam go w chustę i poszli! :-D

Fifciu teraz to ja mierzę zwykłym elektronicznym w pupie ale teraz jeszcze się da a za chwilę jak będzie już raczkował albo chodził to szczerze wątpie, że nasze dzieciaczki będą cierpliwie leżeć i czekać aż zmierzysz temperature :-D a te na podczerwień w sekundę mierzą temp, wystarczy przyłożyć do czoła albo uszka, nacisnąć i już :-)

Piękna sobota więc uciekam sprzątać mieszkanko i z młodym na spacer a na 17 mam nauki przed chrztem :-) także może wieczorkiem zajrzę do Was!!!

Miłego dnia !!!! :*

danao: to masę fluidków na szczęście ci przesyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
oraz trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&\&&&&&&&&&&&&&&7\&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za twoją przyszło dzidzię

fifka, gocha:
a no za tydzień mogę być juz rozpakowana, czuję sie z jednej strony z tą myslą super ,bo jestem taka ciekawa mojego maleństawa, a z 2-giej to się boję trochę porodu, ale bardzie już chce mieć go za sobę

neciuszka: jenak sie nie pohuśtałam bo rozmontowana :-(, ale za to mąz zabrał mnie na pysznego gofra z bita smietaną i truskawkami mniam mniam pycha :-D
no i kupiliśmy kosmetki dla dzidzi tylko przewijak nam został i koniec zakupów :happy2:

magdalena pewnie już posprzątałaś to owocnych nauk :-p

fifka a no widzisz zdarza jej się :-p, nawet mi potem powiesiła wypraną firankę zanim łukasz wrócił ze szkoły. ale bym jakiegoś grilla chętnie opyliła znaczy się jedzonko z grila, zoo też zazdraszczam więc czekam na relację i jakąś ładną fotkę :-p

lamia oj no widzisz u nas też nadal schowana, ale mąż był wyjątkowo wcześnie w domku bo dwóch prowadzących zajęcia nie dojechało więc on sprzątał samochód i takie tam a ja wysiedziałam się na słoneczku na podwórku.

danao ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na ten nowy cykl od mojej Małgosi

byliśmy właśnie na małych zakupach, poza tym że loda dostałam i zaciesza mam to kupił mi gazetkę mamo to ja jest kilka fajnych artykułów akurat jak dla mnie. na kolacyjkę zrobię wiosenne kanapki :rofl2: a jutro obijanko się no może chwilę popracuję ale ogólnie obiad mam gotowy na jutro hihi.

witam wszystkie śpioszki, ja juz na nogach prawie od godziny:-), ale będę miała cięzki samotny dzien, mąż w pracy, nikt mnie nie odwiedzi :-( będę samiuśka :no:.

Ja juz 36 tydzień :-D

No ja się juz zważyłam, zmierzyłam jeszcze brzuszek musze sfotografować, może to już moja ostatnia sesja, bo robię co 2 tygodnie.
o to moje brzuszysko :-p
http://www.fotosik.pl/u/lamiav/album/1142988

a ty polecam stronkę, bo szukałam czegoś na hemoroidy i przy okzaji znalazłam opis róznych ziół jakie mozna w ciązy
http://www.rodzicpoludzku.pl/Ciaza/Typowe-dolegliwosci-w-ciazy-i-jak-sobie-z-nimi-radzic.html

Ostatnia edycja:
Lamiav ale ty masz brzucha dużego! :szok: Taka szczupła jesteś i taka piłka z przodu! :-D Buzi w pępek! :*

A my z mężem szykujemy się do parku! W prawdzie pogoda taka sobie bo się pochmurno zrobiło... ale ja cały tydzień na ten spacer czekałam.... :zawstydzona/y: Odezwę się wieczorkiem :-)

A Lamiav jak tak przyjrzałam się teraz twojemu brzuszkowi to powiem ci ze on się faktycznie obniżył :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
a no obnizyłami sie, bo nawet szlafrokiem moge sie związać, a wczesniej to nie dawało rady:-), no mam ten brzuch , właśnie w tym tygodniu tak mi do przodu wyskoczył, a przy pępku tak skóra naciągnięta że aż czasmi mi się świeci :-D

ale wam fajnie na spacerek idziecie, a ja cały dzien przesiedze, wiec postanowiłam zabrać się za ostateczne sprzątanie, i wyrzucam tyle rzeczy że szok, chce oczyścić teren bo mi mieszkanie sie zagracone zrobiło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry