• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam
Lamiav no no sliczny brzuszek i sie obnizyl ;-) wiec ;-) teraz czekamy ;-)

u nas spokoj oprucz tradziku niemowlecego to wszystko dobrze ;-) dzis tatus w dommku wiec w 3 spedzamy dzien ;-)

reklama
no dzisiaj to chyba rekord ciszy :-), ale co się dziwić lato idzie i pewnie będzie tak częściej.

Ja się cieszę że się dzień kończy bo mąż zaraz wraca i juz nie będe sama.

Hej! A no cisza dzisiaj normalnie rekordowa! :szok:

My po spacerku! Byliśmy tylko ponad godzinkę bo straszny wiatr wiał... :-( No ale zoo zaliczone! Co prawda robia tam teraz remont więc nie było co za bardzo oglądać, ale przynajmniej było gdzie pochodzić :tak: później byśmy u teściów na obiedzie no i teraz w domku :-)

Zdjęcie ze spacerku specjalnie dla Netki!:*

Mąż się nie załapał bo robił zdjęcie :rofl2:

A wczoraj mieliśmy grilla ze znajomymi :tak: Miło było! Ale Konradek moją kiełbaskę przypłacił bólem brzuszka :zawstydzona/y: Heh... Odmówiłam sobie karkóweczki... boczku... zjadłam tylko pół kiełbaski (bo była najmniej spieczona) dla smaku... całe szczęście długo to nie trwało, później zrobił kupkę i zrobiło mu się lżej :-)

Ostatnia edycja:
a my dziś też byliśmy "rodzinnie" w mini zoo :-) wzięliśmy M. chrześnicę i pojechaliśmy do "sarenków" :-) a potem do Maka na frytki :-) Mała ubaw miała jak zjeżdżałam z nią na zjeżdżalni :-D

Powiem Wam,że miłe uczucie tak spacerować, ale powiedziałam M. że to jedyna sytuacja jaką zniosę jak idzie z dwiema kobietami za ręke to to, jak idzie z Hanką albo jak będzie kiedyś z naszą córką chodził :-)

Fifka, wyglądasz mniamuśnie :-D idzie Cię schrupać w tym fioletowym kubraczku :-P

lamia ale masz ładny brzuszek :-) całus w pępka :-)

fifka: pięknie mamusia z wózeczkiem wygląda, super kolor płaszcza, uwielbiam fiolety i zielenie więc i wózek ci pasuje :-).
a kiełbaska z grilla, zjadła bym, dobrze ze mały chociaż kupke zrobił, i długo się nie męczył

magda: no prosze i ty zoo zaliczyłaś, no no, hummm to kiedy na tą córcie się decydujesz, żeby spacerować ze swoim M i z córcią :-p?

Chciałabym pierwsze zanim ćwierć wieku będę mieć :-) pracę i jakiś pierścień na palcu ;-) bez tego ( zdaniem M.) nie ma szans na jakiegoś malucha :-)

ale pierwszy Dziedzic musi być :-) potem może jakaś księżniczka się zjawić :-D

Lamiav ja też uwielbiam fiolety i zielenie! Ale najbardziej te zielenie morskie... takie wpadające w turkus :tak:

Haha Magda czyli najpierw facet? Mój M marzył o pierwszym chłopcu i go ma! Teraz chce dziewczynkę :tak:

A dacie wiarę ze ja całą zimę w ciąży przechodziłam właśnie w tym płaszczyku ze zdjęcia? W 9 miesiacu się w nim zapinałam :-p

Siemka :-)
Przyszłam się przywitać,żebyście o mnie nie zapomniały ;-)
Moja Księżniczka waży dopiero, albo już 1775g. Niestety ubiegły tydzień (od soboty wieczorem) był straszny. Maleńka dostało reinfekcji i była w stanie ciężkim. Została podpięta pod respirator,miała podawaną krew, nie była to transfuzja, tylko podawane krwinki czerwone, bo się anemizowała, ale dla mnie to i tak było coś strasznego. Tak bardzo się o nią bałam, że mało w obłęd nie wpadłam. Łucja raz tyła raz, chudła i tak w koło macieju. To był koszmar. Od czwartku stan zaczął się poprawiać,a dzisiaj było już super. W czwartek ważyła 1600, a dzisiaj już 1775g. Mam nadzieję we wtorek usłyszeć kolejne dobre wieści :-)
Dzisiaj się pierwszy raz pięknie do mnie uśmiechała. Cudna jest i tak bardzo ją kocham.

Ubiegając pytania:
- nie wiem kiedy wyjdzie do domu
- nie mam nowych zdjęć

Lamiav piękny masz brzuszek.Ja takiego nie doczekałam i nawet na koniec 7 miesiąca zdjęcia nie zdążyłam zrobić, tak się pospieszyłam hyhyhy.

Nikogo nie ma tospadam odpocząć.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry