• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

bryyy

Fifka dziękuję za fotkę :) ślicznie wyglądasz :) i jak patrzę na twój wózek to i do mojego się przekonywać zaczynam

lamia buzi w brzucholka ślicznie wyglądasz a jak będziesz mi czarnowidztwo uprawiać to po tyłku zarobisz

Fasolka cieszę się że już dobrze jest :* teraz tylko lepiej może być

nie wiem co komu jeszcze skleroza, brzuch mi się na mózg rzuca :-p

reklama
ja tylko wpadlam na chwile napisac Fasolce, ze bardzo sie ciesze, ze jestescie po kryzysie i jest lepiej!! wierze caly czas, ze juz nielugo malutka wezmiecie do domku z malzem i juz bedziecie zyc sobie spokojnie! buziaki dla was dzielne dziewczyny! :*

Lamiav moja sypialnia jest fioletowa :-) a korytarz w kolorze zielonego groszku :tak: ale ogólnie uwielbiam pomieszczenia żółte i pomarańczowe jak mój duży pokój :-D

taki strach jest normalny kochana pod koniec... ja też sie denerwowałam... ale chyba bardziej czy mały będzie zdrowy niż samym porodem... bałam się ze te wszystkie leki mu zaszkodziły...

staraj sie o tym nie myśleć. Odwracaj swoją uwagę czyms innym. Juz nie długo :tak:

Sil a co tam u ciebie? jak mała się chowa?

Sleepy no cisza była wrecz rekordowa w ten weekend. Ale może teraz wsio wróci do normy :-) jak żyjesz?

Donia
ja mam tak co noc właśnie! Super ze Amelka zaczyna sie tak przestawiac :-)

Netka ten wózek ma tylk jedna wadę... WAGĘ ale poza tym są boskie i mega wygodne... jak czołki jadą po takichdrogach jak na moim zdjęciu :tak: żaden krawężnik i konar nie jest im straszny :-p

My z Konradem dzisiaj jak mój M pójdzie do pracy to pojedziemy na zakupy! :-D muszę kupić w końcu farbę na te odrosty no i przytulankę dla Konrada :tak: taką chusteczkę z głową misia bo ostatnio uwielbia spać z pieluszką :-p

Ostatnia edycja:
Dobrze się chowa, dziękuję. Waży już 5960, ma 66 cm, po szczepieniu nie marudziła. Ja jestem spokojniejsza odkąd sobie darowałam przepychanki tu to i ona szczęśliwsza, śmieje się, rechota. No i wiosna przyszła to na polu siedzimy.

Sil no to super! Ale nie trzeba tak brać do siebie naszych przepychanek z forum :tak: Szybko nam przejdzie a szkoda naszych maluchów!

A właśnie! Słuchajcie...Wczoraj była u nas przyszła chrzestna Konradka - siostra mojego M z którą dość rzadko się widujemy bo daleko mieszka.. Wzięła małego na ręce, zaglądała do niego... a mój syn? Wodził za mną wzrokiem z wyrazem buzi "mamo jak mnie zaraz od niej nie zabierzesz to będę płakał - nie zostawiaj mnie" :szok: skubany zaczyna już dostrzegać że trzyma go obca osoba i jeszcze pare dni/tygodni i będzie płakał widząc obcych... do tej pory jak ktoś nieznajomy go trzymał to tylko się na mnie patrzył i marudził jak znikałam mu z oczu, a teraz już zaczyna protestować!

donia: no to pogratulować ze Alemka taka grzeczna i ładnie spi :tak:

neciuszka: to dawaj mi kopa w dupalka bo coś to czarnowidztwo mnie nie opuszcza :-), a ty jak sie czujesz, co porabiałaś wczoraj ?

slyp: a no juz czekam na poród, i w związku z tym się stresuje wszystkim, czekam na środe bo mam wizyte u gina no i chyba musi mi to usg zrobić bez gadania,
cieszę się ze juz wydobrzałaś, :-)

milia: cześć co u ciebie >?

fifka: no to mamy chyba podobny gust :tak:
Jak to mówią po dzieciach najbardziej widać jak czas mija, zaraz zacznie ci raczkować, mówić ah te maleństwa :-D

Fifka: A dobrze. Przeszło mi choróbsko i jestem szczęśliwsza;) Lillydeux napisała mi pocieszające rzeczy o cc przy ułożeniu pośladkowym i też już trochę mi ulżyło. Wczoraj dostałam jakiegoś uczulenia na płyn do płukania i w panice doszłam do wniosku że to musi być cholestaza. Oczywiście jak się przebrałam wszystko przeszło;) Nim bliżej do godziny zero tym gorzej z moją psychiką;P Chyba wam nie wklejałam w końcu zdjęcia zakupów moich?Zobacz załącznik 450417 Prawda że jak kupuje się na raz to boli.. Jeszcze bym chciała w tym miesiącu łóżeczko, pościel i materac, ale chyba nie wyrobię:/

A konradek rośnie:) Coraz bardziej się zmienia, co?:) Eh.. już też bym chciała tego mojego łobuza poprzytulać i wycałować:D

Ostatnia edycja:
Lamia...hej kochana! :* dzieki ze pytasz :-) ja sobie czekam na @ i zaczynam sie wyciszac antykoncepcja, bo w maju planowo podchodze do IVF, wlasnie skonczylam wszystkie badania, tylko posiewy zostaly moj i mojego M.
jestem juz niesamowicie nakrecona a dodatkowo boje sie jak jasna chole.ra...ale wierze...wierze gleboko, ze w koncu sie uda:-)
a od ciebie odganiam te ciemne mysli!!! SIO! sie strasz coreczki !:tak::-)

Witajcie kobietki, ależ piękny weekend był u Nas. Mąż wczoraj zaplanował wycieczkę po okolicznych jeziorkach i takich typowych na rybki i takich kąpielowych, ludzi wszędzie mnóstwo. Mieliśmy okazję pooglądać rodziców z wózeczkami i zakochaliśmy się w wózku polskiej firmy Bebetto z takimi dużymi kołami, mi się strasznie spodobał taki kolor kawa z mlekiem a mężowi czarny, jest opcja po środku czyli grafit he he
WÓZEK GŁĘBOKO SPACEROWY + FOTELIK BEBETTO FABIO (2201886545) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Witam się i ja w piękny słoneczny dzień :-)

Wczoraj nie było mnie cały dzień bo miałam gości ale widzę, że i tak nic się nie działo.

Fasolka trzymam nadal mocno &&&& za Malutką! I przesyłam Wam buziaki :* jeszcze trochę i będziecie w domu.

Lamiav ojj sny są straszne.. Wiem to po sobie ja mam ostatnio jakieś horrory i oczywiście wszytko związane z dzieckiem i porodem. Ostatnio mi się śniło że mój Mały chodził 2 dni w jednym pampersie a ja nie wiedziałam że trzeba go zmieniać :sorry2: A brzuchol masz do obcałowania ;-)

Fifka Widzę, że spacer wczoraj udany :-) ten płaszczyk masz bardzo ajny, gdzie kupiłaś? No KOnrad już Was poznaje i obca osoba to jest dla niego podobno stres (gdzieś to czytałam) i większość dzieci tak ma :tak:

Netka nie martw się, nie tylko Ty masz sklerozę ;-) coś z tym brzuchem chyba faktycznie jest :-D

A ja przyszłam i od razu mykam.. Jadę do mamy na ciasto i na ploty odetchnąć bo wczoraj teść mnie wqrwił we własne urodziny :baffled:

Będę później :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry