• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

i ja sie witam z rana, wczoraj na wieczór źle się czułam, bo miałam wrażenie jakby mi miało wszystko dołem wypaść łącznie z niunią, ale jak założyłam luteine to nie wiem jakby przeszło po jakimś czasie i wstam i czuje się oki.

Zaraz sie zbieram i jedziemy z męzem do lekarza bo go to ucho dalej boli a z badania coś mu źle wyszło i na szybkie zakupy, na które tak czekałam :-), a potem mąż ma robic podmalówki w samochodzie po zimie, wiec do brata jeg jedziemy na wieś i sobie na słoneczku posiedze na wielkiej huśtawce

Będę później a wam życze miłego dzionka buzki :-)

reklama
Lamiav A jak się czujesz z myślą ze za tydzień będziesz miała już "Termin" i w każdej chwili będziesz mogła urodzić? (ja przecież robiłam w 37 tygodniu :-D)

Natkusia tobie również miłego dnia!

Dzisiaj Konradek już nie jest taki łaskawy i nie chce mu się spać :-p

dzień dobry kobietki

witam się i ja, zmachałam się już coraz ciężej :rofl2: a dopiero złożyłam łóżko, wyniosłam pościel i wstawiłam pierwsze pranie. Strach się bać co będzie za jakieś dwa tygodnie.

natkusia miłego dnia
lamia wygrzej się za mnie u nas huśtawka jeszcze nie wyjęta
fifka wczoraj był dzień dobroci dla mamusi :-p tak dla równowagi żeby się czasem w głowie mamie nie poprzewracało dziś spać nie będzie tyle :-p

Hahaha zaraz mama skrępuje w chuste jak bedzie marudzić i i tak posprzątam w tym domu XD

Netka no... już im bliżej porodu tym ciężej cokolwiek zrobić...

Ostatnia edycja:
Hejo ! Witam się słonecznie :) Dziś już troszkę lepiej ze mną chociaż mdło mi prawie cały czas ;p Niestety muszę iść dziś na studia :( A najgorsze jest to że muszę się brać za pisanie mojej pracy licencjackiej a mi się tak nie chce !!!!!!

Fifka super sprawa z tą chustą !! Jak będę bliżej porodu to też się w taką zaopatrzę ! :-)
Mag super masz synka ! Rośnie jak na drożdżach !!;-)
Lamiav omg teraz popatrzyłam na twój suwaczek i Ty już prawie rodzisz :D !!!!!!
Necia siedź na tyłku i nic nie rób ;p;p a co się będziesz przemęczać !

Netka a tam niedobra... Nawet nie wiem jak on to lubi! :-D Cieplutko od mamusi bije, kołyszę się kiedy chodzę, może pooglądać świat z wysokości i przede wszystkim ma swoje ulubione cyce pod nosem :-p A mama ma wolne ręce i moze coś porobić! :tak:

Gocha Naprawdę super sprawa! Ja mam tą elastyczną bo ją się łatwiej wiąże a ja jeszcze nie mam wprawy w naciąganiu. Ale jak mam porównanie nosidełko chusta to niebo i ziemna! Po drugie too wiele zdrowsze dla dziecka postawy i kręgosłupa malucha :tak: a i ja nie czuję praktycznie ciężaru w porównaniu do nosidełka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry