• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka: korzystaj póki daje ci odsapnąć, bo kto wie ile będzie miał taki kaprys spania ;-), oczywiście życze ci zeby zawsze był taki grzeczny

Kurde ale miałam biegunkę i brzusio boli, a nic takiego nie zjadłam

Oglądacie tvn, ale temat, musze przyznać ze ten program schodzi na psy, bo czasmi takie idiotyczne tematy podejmują ze nie wiem

reklama
A ja sobie jestem na chwilkę. Bylimy na spacerku w sklepie. Dodatkowo poszliśmy do banku otworzyć konto, znaczy pierwotnie miał Paweł zakładać drugie konto w banku z którym kiedyś miał, gdzie potem inny bank przejął jego konto,a chcieliśmy się przenieść by wziąć kredyt gotówkowy na spłatę kredytu zaciągniętego z drugim banku przez co zmniejszyć ratę kredytu. No i tu niespodzianka, bo pani obsługująca pyta się czy to na Pawła czy nasz wspólny rachunek a Paweł nagle wypalił wspólny, a ja zonk :-O
Nie podejrzewałam, że tak zrobi, ale to i tak lepiej, bo jak czasem kupuje na Pawła kartę to ciągle ostrzegają, bo to nie moja karta i następnym razem będzie dupa.
Ale z kredytem i tak musimy poczekać :sorry2:

A tak dziś rano spał mój dziabąg, teraz śmieje się z ludzi w telewizorze :-D

Zobacz załącznik 449921

hihi mnie zmotywowała topniejąca kwota na koncie i wizja że się do końca kwietnia z pisaniem nie wyrobie jak się tak będę obijać ;-) a maj to już chcę tylko porodu oczekiwać a nie siedzieć i pisać coś jeszcze. ale chyba zaraz muszę przerwę zrobić bo moja kobietka się mi buntuje już.

ael toś nazałatwiała :)

ael: wiktorowi to dobrzem spi jak król :-D

fifka: to jak masz chęć to odpoczywaj z tego też trzeba korzystać jak jest okazja

neciuszka: no masz racje lepiej zrób wszystko co masz robic wcześniej bo potem to nigdy nie wiadomo co i jak, a tak będziesz miała głowę spokojna że zwywiązałaś się z podjętych zadań

a mi co raz gorzej niedobrze jakby mnie na wymioty zbierało i na biegunkę, no nie już mi żołądek przestał dokuczać to teraz to, ja nie mogę,

lamia dokładnie a poza tym no cóż nie ma zakupów dużych wyprawkowo remontowych bez kasy na koncie a kasy nie będzie jak nie napiszę :cool2:
biedna ty nie strułaś się czymś czy coo? od kwiatuszka ci przeszło chyba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry