miq
Fanka BB :)
witajcie
dziisja w dzień dobry TVN mówili o tym banku mleka, jest już jeden w Polsce i mają powstać następne
ja bardzo chcę karmić piersią i jak narazie to rosną mi te mleczarnie, ale mam dużo strachu i wątpliwości a le poradzę sobię z tym i niech mi tylko ktoś spróbuje w szpitalu sztuczne mleko podać to do Sądu podam grrr
buliśmy wczoraj w tesco boszzz jakie tam są piękne ubranka ale nie miałam czasu zeby coś wziąć
ale Ty masz zdolniachę z męża, pogratulowaćObiecana klatka chomicza : Zobacz załącznik 451291![]()
dziisja w dzień dobry TVN mówili o tym banku mleka, jest już jeden w Polsce i mają powstać następne
ja bardzo chcę karmić piersią i jak narazie to rosną mi te mleczarnie, ale mam dużo strachu i wątpliwości a le poradzę sobię z tym i niech mi tylko ktoś spróbuje w szpitalu sztuczne mleko podać to do Sądu podam grrr
buliśmy wczoraj w tesco boszzz jakie tam są piękne ubranka ale nie miałam czasu zeby coś wziąć

raz mały płakał z głodu a ja nie miałąm mleka w piersiach, tak długo go przy cyckach trzymałam i niemal płakałam razem z nim na tym łóżku... aż w końcu po godzinie męczarni mleko w cudowny sposób zaczęło się produkować!
Laktacja to w dużej kwestii sprawa psychiczna i wymaga dużo determinacji i starań. Ale tak naprawę mało jest kobiet które faktycznie nie mogą karmić... większość może i miałaby czym jeśli zostanie dobrze poprowadzona przez połozne i lekarzy no i się nie podda za szybko. :-)
przestałam się zupełnie do fretek dotykać i nic nie ma -choc nie wiem czy to zadziałało czy coś innego. Teraz niczym nie smaruję i nic nie ma...
Ostatnio znowu się stara po tamtej małej "awanturce"... ale troszkę sie nasze relacje już popsuły... mam nadzieję ze się odpudują z czasem bo inaczej słabo widzę nasze małżeństwo w przyszłości...