• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka jak tam nasz przystojny Konrad?

Lamiav widziałam Twój post po lekarzu.. Cieszę się, że wszystko dobrze :-) i za tydzień już możesz rodzić :szok: oo jaaaa.. nie wierzę w to :-D trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&!

Netka śpij póki możesz bo jak Mała przyjdzie na świat to już tyle spania nie będzie ;-)

Ja się zastanawiam czy oglądać te rozmowy w toku :confused2: chyba nie chcę tej kobiety oglądać..

reklama
wiecie co moja niunia ma ze 4 razy dziennie czkawkę, wasze dzieciaczki też tak mają ??

natkusia: jak masz się denerwować to nie oglądaj, ja się sama zastanawiam, z jednej strony nie chce ich oglądać i słuchać, a z 2giej jestem ciekawa jak się będą zachowywać co mówić, ah ta ciekawska natura człowieka ,

neciuszka:
a jaka zupe gotujesz?
Ja nie wiem coi robić ze schabem, bo mam kawałek , mam pieczrki a nie mam pomysłu na jakies fajne danie

Natkusia a Konrad dobrze. Jak zwykle brzuszek mu troszkę dokuczał rano. ale już spi jak aniołek :-)

A ja będę oglądać... zobaczymy co za nowe kity będą tym razem ludziom wciskać...

Lamiav No właśnie ciekawi mnie co będą mówić ale jak widziałam reklamy to ona więcej płakała chyba jak się wypowiadała. Pewnie moja ciekawość zwycięży i załączę.

Mój Niuniek nie miał jeszcze czkawki, albo jej nie zauważyłam :sorry:

Biedny Konrad.. No tak to jest.. Ucałuj go :*

Witam się. Jakoś chyba powoli wracam tu :)
U mnie w szpitalu się pytają o wszystko, bez planu porodu. O dokarmianie też, a przede wszystkim przychodzą panie od laktacji i pomagają, przystawiają, wspierają i w ogóle jest super pod tym względem.

A ja dziś po oknach skaczę, przy szantach :) aż same się myją ;) może mi się dziecko nie zgorszy, choć zachwycona na razie, bo pamięta z brzuszka melodie.

tak dzisiaj ma być ten program, widziałam skrót. Ja od początku tej historii wiedziałam, że ta baba kłamie, jak patrze na jej twarz to jakoś nie potrafię w jakiekolwiek jej słowo uwierzyć, te zmiany kolorów włosów, nie gra mi to
ooo teściowa zaglądnęła, zeszło na temat zakupów i znowu się zdenerwowałam...

hej wszystkim! moge dolaczyc? :)
za 2 tygodnie bede testowac, wykorzystalismy dni plodne z tego cyklu do cna i mam cicha nadzieje, ze cos zdzialalismy ;) to pierwszy cykl staranek-choc chyba nie moge tego tak nazwac, po prostu poszlismy na zywiol, kompletny spontan :)
pozdrawiam wszystkie mamusie i staraczki!

Lamia a gotuję żurka z kawałkiem kiełbaski i jajeczkiem, właśnie wstawiłam bo podam dla męża szwagrowi jak będzie jechał do pracy (czasem dobrze jak bracia w jednym miejscu pracują )

Sil witaj witaj :) aj tam zgorszy się pozna to i owo ;) u mnie gwiździ jak nie wiem ani okna otworzyć, ale teściowa jak szatan już umyła wszystkie 27 okien ja się obijam bo mi zabronili tykać co bym czasem nie urodziła wcześniej ihih

natkusia normalnie wstaję o 8 ale coś ostatnio gorzej mi się śpi i tak jakoś obudziłam się na siku i poszłam spać spowrotem :-D mąż też mówi do mnie żebym spała i się obijała ile wlezie bo na tygodniu niestety w jego trybie pracy ciężko mu wstawać w nocy będzie do małej.

reklama
o ja z żurkiem to poczekam do świąt :-) może wytrzymam jeszcze w komplecie to bedę mogła zjeśc,

ide zaraz kombinować ten mój obiad, sobie na parze a dla męża normalnie, skoro juz oge rodzić to chce mi się w domu zrobić szał porządków, :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry