• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Netka ja chce żurku!!!! :szok::szok: JAK JA UWIELBIAM TĄ ZUPKĘ!!!!!!!! :-D

U nas na obiad będą kartacze :tak: ale chyba przez ciebie zaraz pójdę do sklepu i też sobie zrobię żurku :-p

Netka co do Krakowa to jak uważasz...ja bardzo się bałam podróżowania w zaawansowanej ciaży ale miałam troszkę inna sytuację niż ty :*

Miq ja też jej nie wierzę.... a jak oglądam ją to aż mnie krew zalewa...

Milka witaj wśród nas!! Rozgość się :-D

Netka jak uważasz...ja bardzo się bałam podróżowania w zaawansowanej ciaży ale miałam troszkę inna sytuację niż ty :*

Sil a no chory.... mi też bardziej się opłaca siedzieć w domu niż wracać... Kurcze... z jednej strony chciałabym wychować dwójkę maluchów za jednym zamachem zeby już wrócić do pracy "na stałe"... ale troszkę się boje takiego natłoku obowiązków na raz... z drugiej strony nie chce by Konrad był jedynakiem i taki powrót do pracy na "troche" i później powtórka jakoś mi się nie uśmiecha...

Iwasku super wieści!!! :-D Trwaj kochana w zdrowiu!!!

Pyscek Kciuki za wizytę!!!!! Daj koniecznie później znać co lekarz powiedział!

Chciałam dzisiaj z Konradem polatać na mieście ale tak patrzę na pogodę za oknem to stwierdzam ze to głupi pomysł... :no: Ziemno... strasznie wieje i jest tak ponuro że az nosa się wystawiać nie chce...

reklama
natkusia no wg mojej kochanej teściowej dziecku nic nie trzeba, po ubranku i do widzenia, ręcznika z kapturkiem nie bo są zwykłe, pościeli nie-można kupić materiał w lumpie i uszyć, chusteczki nawilżająca nie-bo można materiałowe wyprać, nie mam na nią siły

Pyscek eh głuptas :confused2: to dzisiaj trzymam &&&&&&&&&&&&&&! ;-) i czekam na dobre wieści! :*

Iwasek no to super! Oby nic się już nie przykleiło..! :-)

Ja jakoś dzisiaj taka nie do życia :confused2: chyba przez tą pogodę bleee :sorry:

Necia, jakbyś się zdecydowała i chciała zobaczyć to wiesz ;)

Miq, jak materiałowe chusteczki? Bo ja chyba tępota jestem...

Miq ja to ze swoimi teściami przerabiałam... moze nie w takim stopniu ale np. teść podsuwał mi wózek do kupienia w jakim lumpeksie za 20zł... pampersy nie bo na tetrowych można chować, chusteczki nawilżające nie bo można myć pupe pod kranem albo w miseczce... itp itd, Ale jak mały jest na świecie to jakoś przestali się tak wymądrzać. I już się praktycznie nie wtrącają... :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry