Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Netka ja chce żurku!!!! 
JAK JA UWIELBIAM TĄ ZUPKĘ!!!!!!!! 
U nas na obiad będą kartacze
ale chyba przez ciebie zaraz pójdę do sklepu i też sobie zrobię żurku 
Netka co do Krakowa to jak uważasz...ja bardzo się bałam podróżowania w zaawansowanej ciaży ale miałam troszkę inna sytuację niż ty :*
Miq ja też jej nie wierzę.... a jak oglądam ją to aż mnie krew zalewa...
Milka witaj wśród nas!! Rozgość się
Netka jak uważasz...ja bardzo się bałam podróżowania w zaawansowanej ciaży ale miałam troszkę inna sytuację niż ty :*
Sil a no chory.... mi też bardziej się opłaca siedzieć w domu niż wracać... Kurcze... z jednej strony chciałabym wychować dwójkę maluchów za jednym zamachem zeby już wrócić do pracy "na stałe"... ale troszkę się boje takiego natłoku obowiązków na raz... z drugiej strony nie chce by Konrad był jedynakiem i taki powrót do pracy na "troche" i później powtórka jakoś mi się nie uśmiecha...
Iwasku super wieści!!!
Trwaj kochana w zdrowiu!!!
Pyscek Kciuki za wizytę!!!!! Daj koniecznie później znać co lekarz powiedział!
Chciałam dzisiaj z Konradem polatać na mieście ale tak patrzę na pogodę za oknem to stwierdzam ze to głupi pomysł...
Ziemno... strasznie wieje i jest tak ponuro że az nosa się wystawiać nie chce...

JAK JA UWIELBIAM TĄ ZUPKĘ!!!!!!!! 
U nas na obiad będą kartacze
ale chyba przez ciebie zaraz pójdę do sklepu i też sobie zrobię żurku 
Netka co do Krakowa to jak uważasz...ja bardzo się bałam podróżowania w zaawansowanej ciaży ale miałam troszkę inna sytuację niż ty :*
Miq ja też jej nie wierzę.... a jak oglądam ją to aż mnie krew zalewa...
Milka witaj wśród nas!! Rozgość się

Netka jak uważasz...ja bardzo się bałam podróżowania w zaawansowanej ciaży ale miałam troszkę inna sytuację niż ty :*
Sil a no chory.... mi też bardziej się opłaca siedzieć w domu niż wracać... Kurcze... z jednej strony chciałabym wychować dwójkę maluchów za jednym zamachem zeby już wrócić do pracy "na stałe"... ale troszkę się boje takiego natłoku obowiązków na raz... z drugiej strony nie chce by Konrad był jedynakiem i taki powrót do pracy na "troche" i później powtórka jakoś mi się nie uśmiecha...
Iwasku super wieści!!!
Trwaj kochana w zdrowiu!!!Pyscek Kciuki za wizytę!!!!! Daj koniecznie później znać co lekarz powiedział!
Chciałam dzisiaj z Konradem polatać na mieście ale tak patrzę na pogodę za oknem to stwierdzam ze to głupi pomysł...
Ziemno... strasznie wieje i jest tak ponuro że az nosa się wystawiać nie chce...
to dzisiaj trzymam &&&&&&&&&&&&&&! ;-) i czekam na dobre wieści! :*