• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Silmiriel dziekuje :) mam 22 lata, z TZtem jestem juz kawal czasu, niedawno mielismy 7 rocznice odkad jestesmy razem :) mieszkamy w UK juz 2 lata i to jes nasz pierszy cykl "staranek" bo nie do konca sie staralismy, poprostu poszlismy na zywiol. hmmm, co jeszcze? pytajcie :)

natkusia dziekuje za kciuki! :) jak nie chce Ci sie gotowac to moze rosol? samo sie robi paktycznie ;) u mnie wlasnie to dzis na stole.

pyscek trzymam mocno kciuki! a test robilas?

reklama
Sil prania pamiersów???!! :szok: ciekawe czy z tego pampersa po spaniu cokolwiek by było :-p

Ja faktycznie po kupce bardzo często myje pupkę małego pod kranem i wycieram czystą pupkę ręcznikiem. Chusteczek używam by przetrzeć pupkę po bączku z kleksem albo po siuśkach. Dzięki temu mały nie ma żadnych odparzeń (a wcześniej przy ciągłym wycieraniu chusteczkami miał bardzo często) wiec takie rozwiazanie jest dobre ale nie wyobrażam sobie w ogóle chusteczek nie używać....

Milka w takim razie powodzenia w rozpoczętych starankach! :tak:I życzę szybkiego zafasolkowania :-)

Ostatnia edycja:
Witam nową staraczkę:-) milka życzę szybkiego zafasolkowania !!
Miq trzeba robić po swojemu bo inaczej inni wejdą na głowę i zaczną tobą rządzić ! Ja już słyszę dobre rady teściowej i boję się że będzie coraz gorzej:baffled:
Pyscek trzymam kciuki za wizytę &&&&

Wiecie co jesteście złeeeee!! Przez Was też mi się chce żurku a już mam obiad :-D

Ostatnia edycja:
Miq baldachim nie zasłoni łóżeczka. Pełni funkcję ozdobną i jest zazwyczaj z materiału takiego jak pościel. Moskitiera powinna zasłonić całe łóżeczko aby chronić przed np.insektami i jest tiulowa :)

Miq mi sie nasuwa tylko stwierdzenie że baldachim jest ozdobny a moskitiera jest przeciw komarom (jak sama nazwa wskazuję) Moskitiera to taka cieniutka siateczka. U nas w domu w oknach na lato wstawiamy, Ale w przypadku łóżeczek te nazwy używa się zamiennie chyba...

Edit. Iwasek ladnie to napisała :-D

Mosietera to takie coś images.jpg
Erizo-Yellow_small.jpg a to baldachim :)

Baldachim jest nieprzezroczysty, a moskitiera to taka siatka, jak firanka :)

Fifka, ja używam za każdym razem chusteczek, co któryś raz maźnę sudocremem, albo oliwką i ani razu nie była odparzona, więc może zależeć od chusteczek :)

Milka, tu się szybko fasolkuje :) a jak nie to ma się wsparcie :)

AAAA, Pyscek :) &&& żebyś się czegoś dowiedziała konstruktywnego

fifka gochaa dziekuje :))

pamietam jak kiedys na innym forum dziewczyna kiedys napisala, ze jej kilkumiesiecznej corce skleily sie wargi sromowe przez czeste uzywanie chusteczek, i dlatego ze ona po ich uzyciu juz nie wycierala jej na sucho i musial lekarz interweniowac:szok:

dziekuje dziewczyny za cieple powitanie :) oby wasze kciuki zadzialaly :) narazie zmykam obiadek konczyc i do pracy wiec pa!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry