• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magda: zrób sobie krokirty z piersią z kurczaka, pieczrkami - jak mozna i serem żółtym ,do tego jakiś sosik, pomidorowy lu jaki można w ciąży, i zeby nie smażyć to w piekarniku podpiec

fifka: no własnie ona nie wyglada jakby była załamana, czy w depresji - co w takiej sytuacji byłoby normalne, jej twarz mówi - jest mi dobrze i jestem zadowolona z siebie

magdalena: prosze bardzo, a zapewniam ze smaczne bo nie raz robiłam,szczególnie na imprezy bo sobie wczesniej przygowoałam a potem tylko łyp do piekarnika i gotowe, sosiki tzatziki , czosnkowe, pomidorowe i mniam mniam, hummm w sumie moze i ja bym zjadła :-)

A pieczrki jak sie karmi mozna jesc??

jak tobie nic, to ja pewnie jak będe karmiła to wypróbuje czy dziecku nie zaszkodzi bo ja uwielbiam zupę pieczrkową, wiec dzkoda by mi było rezygnować :-).

Ja dzisiaj robiłam sobie schab nadziany pieczarkami na parze i musze powiedziec ze mi pyszny wyszedł :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry