• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil albo od wrażliwości pupki :tak: Ja jak mam okres to też muszę się przynajmniej dwa-trzy razy dziennie podmywać bo często sobie odparzam dolne partie :zawstydzona/y:

Ja u małego zawsze po chusteczkach nawilżonych wycieram pupkę chusteczką higieniczną do sucha i pudruje pudrem. Raz na jakiś czas użyje sudocremu i teraz nic się nie dzieję.

Milka ale to już zaniedbanie :szok: żeby nie zauważyć ze coś takiego się dzieje to trzeba naprawdę olać sprawę...

reklama
no ja juz ciasto upiekłam , sobie obiad na parze zrobiłam i zjadłam, moge odpoczywać ;-)

miq: ja zamawiałam cały komplet z baldachimem, i u mnie pełni to funkce ozdobną, ale i jako moskitiera, bo góra jest z materiału jak pościel, i to ma ozdabiać a rszta jest z cieniutkiego materiału wiec wycodzi ze 2 w 1 :-)

jest bardzo długi materiał, obejmuje całe łóżeczko, i nawet mozna fantazyjnie upinać później jak bym chciał odkryć
a zamawiałam taki
MAMO-TATO 15-CZ POSCIEL 100x135 SERCA MOSKITIERA (2225619772) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kolor serduszka w kwiatuszki ecru (piąty komplet )
Wszystko ładnie wyprałam nawet rożek i ochraniacze, tylko głupia ze mnie baba bo nie zauważyłam że z tego roszka usztywnienie się wciąga i wsadziłam cały ,nic mu się nie stało ale można było wyjąc

no zakupy to super przyjemność :-), ja jakoś późno zaczęłam ale na szczęście wyrobiłam się ze wszystkim i tylko niech to moje maleństwo wychodzi :-)

Lamiav nie wyganiaj swojej małej :-p;-) ale fakt zakupy to najlepsza rzecz :-)

Miq zawsze każdy ma "dobre" rady :sorry: u mnie na szczęście nikt się nie wtrąca.. na razie :-) ale też nie pozwolę sobie.

A do mojego Grzegorza dzwoniła kopalnia i go przyjęli tylko jeszcze musi przejść lekarza no i z tym jest problem.. Musi jutro wstawić się na badaniach do 14 a on jest na delegacji 400km :confused2: i będzie musiał coś wymyślać (pewnie ze mną w roli głównej) żeby pozwolili mu zjechać dzisiaj..

Natkusia a Konrad dobrze. Jak zwykle brzuszek mu troszkę dokuczał rano. ale już spi jak aniołek :-)

A ja będę oglądać... zobaczymy co za nowe kity będą tym razem ludziom wciskać...

JA też mam zamiar oglądać! Znów będzie wciskać ściemę! A jak nie chce, żeby do niej mówili dzieciobójczyni to mogła tego nie robić...

Natkusia, może naleśniki? Ja dziś robię krokiety. Mój też miał jechać, ale odwołał klient na dwa dni przed. Na szczęście firma mu zwróci za bilety lotnicze, bo zwrócić nie można było.
Nawiasem, wczoraj liczyliśmy z mężem kasę i oprócz tego, że nam brakuje jakieś 150 tys oprócz tego roku, by się wprowadzić, to doszliśmy do wniosku, że bardziej mi się opłaca siedzieć w domu na bezpłatnym wychowawczym niż do pracy wracać. Chory kraj.
a jakie krokiety?? bo ja robię zawsze3 z kapustą i grzybami no ale kapusty jeśc mi nie wolno... :-(

Witam nowa staraczke!!

no mi plany zakupowe może pokrzyżować ubezpieczenia auto bo się zbliża, ale mąż gdzieś ma dokumenty a potem mogę szaleć
muszę sie dogadać z mężulkiem bo ja bym chciała stonowaną pościel a on się zakochał w takiej z dinozaurami i jestem skłonna nawet pójść za jego zdaniem bo jest faktycznie śliczna:)

reklama
ło matko no to smacznego tym co żurek jeść będą :-p ja właśnie zajadam zaraz pęknę hihi

natkusia fajnie że przyjęli tego Twojego :)

miq wiem że ciężko ale 3 głębokie oddechy dla dobra dzidzi

sil haha jeśli się zdecydujemy jechać to czy chcesz czy nie szykujesz kawę :-p

kusi mnie ta wyprawa pół dnia gdzie będą spotkania z lekarzami, paniami od laktacji i usg 3d,4d wszystko za darmo nas jedynie podróż by kosztowała, muszę przemyśleć bo to jednak ostatnie tygodnie ciąży będą. wysłałam zgłoszenie dawno temu i stwierdziłam że nas nie wezmą haha a tu masz

kobiety ratunkuuuuu jak mnie łepetyna boli :baffled::baffled::baffled::baffled:

u mnie jeden komplet wybrał mąż a ja drugi pościeli jeden jest bardziej stonowany acz kolorowy a drugi bardziej kolorowy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry