• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia hih no mnie się zachciało mąż też lubi. a na święta moja mama gotuje barszcz taki fajny inaczej niż taki żurek też się doczekać nie mogę. ty już tam za bardzo nie szalej z tymi porządkami

milka witaj :)

kurcze wysłałam zgłoszenie na pałę i teraz mam zagwostkę bo zaakceptowali czekają na moje potwierdzenie. Ale czy powinnam się wybierać w podróż do krakowa za 3 tygodnie?

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscku moja :* opowiadaj co tam u Ciebie?

Netka no to jak jesteś takim rannym ptaszkiem to nie powinno być wstyd, że dzisiaj pospałaś ;-) jednak musimy wykorzystywać takie dni bo siłą rzeczy to my będziemy się Maleństwami zajmować i potrzebujemy dużo sił i energii :-)

A ja nie mam pomysłu na obiad dzisiaj.. Tym bardziej, że mój Grzegorz na delegacji i jakoś dla siebie nie chcę mi się gotować :confused2: poza tym jak go nie ma to staję się masakrycznym leniem! :zawstydzona/y:

Milka jasne że możesz dołączyć :-) witaj! Czuj się jak u siebie :tak: a za ten pierwszy cykl trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!

Miq co Ci teściowa zrobiła?

Natkusia, może naleśniki? Ja dziś robię krokiety. Mój też miał jechać, ale odwołał klient na dwa dni przed. Na szczęście firma mu zwróci za bilety lotnicze, bo zwrócić nie można było.
Nawiasem, wczoraj liczyliśmy z mężem kasę i oprócz tego, że nam brakuje jakieś 150 tys oprócz tego roku, by się wprowadzić, to doszliśmy do wniosku, że bardziej mi się opłaca siedzieć w domu na bezpłatnym wychowawczym niż do pracy wracać. Chory kraj.

Pyscku.. no to bardzo mocno trzymam &&&&&&&&&&&& za dobre wyniki i za jutrzejszą wizytę? A skoro spóźnia Ci się @ to nie robisz teściora?

Sil chyba jednak zrobię sobie frytasy bo dostałam smaka ;-) no ja mam nadzieję, że to jego ostatnia delegacja i dostanie się na tą kopalnie.. A powiem Ci, że tak jest. Dużo moich koleżanek siedzi z dzieckiem bo po prostu nie opłaca się wracać do pracy :confused2: w ogóle coraz bardziej znika u nas polityka prorodzinna.. Chory kraj :eek:

Tylko ja chciałam wrócić w 2013, popracować i znów się starać, gdzieś w 2014... a tu lipa... Bo nie wiem, czy mama da radę, a jak się przeprowadzimy to już w ogóle nie mam z kim Domi zostawić

sil widzisz tak to jest kurcze :/ ja dziś taka bez energii jakaś ale trzeba się będzie zmotywować coś porobić.

Kurcze chyba jednak nie skorzystam bo do Krakowa mam dwie godziny jazdy wróci mąż muszę z nim pogadać bo byliśmy pewni że nas nie wezmą na to.

Pyscku &&&&&&&&& za pomyślne wieści na wizycie

Hejo:)
Laluś, Milka fajnie że do nas dołączyłyście:D
Byłam dzisiaj odebrać wyniki . NIE MAM JUŻ TEJ PASKUDNEJ BAKTERII!!!!!! Jest coś innego ale to szybko się wyleczy:-D Odetchnęłam z ulgą:D
Pyscku dobrych wieści życzę:)

reklama
Pyscku.. no to bardzo mocno trzymam &&&&&&&&&&&& za dobre wyniki i za jutrzejszą wizytę? A skoro spóźnia Ci się @ to nie robisz teściora?

Dzięki za kciuki, a wizyta dzisiejsza :D dzis idę :P a co do teściora nie robie bo wiem że nie jestem w ciąży bo owu znów nie miałam ...

nic lecę coś zjeść i jakiegoś filma obejrzeć :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry