• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no bo po co mają sobie więcej roboty robić... mam szacunek do pielęgniarek, a;e nie wszyscy mają powołanie...
jejku muszę zamówić roletki do sypialni bo mi sąsiedzi zaglądają:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
w akcji nas nie widzą, ale jak się przebieramy to już pewnie tak, nawet mąż mówił, że ost widział chyba dziada z lornetką.
Dzisiaj w Rozmowach w toku będzie rozmowa z "Matką Madzi"

Natkusia ja tęskniłam :* u nas nic nowego :-D ale mamy nowa staraczkę Laluś :-)

Miq to dzisiaj? słyszałam zemaja wziać udział w tych rozmowach.... jak o nich mysle rzygać mi sie chce... jak można nazywac ich rodzicami... :no:

Witam się i ja przyznaję się bez bicia wstałam niedawno :zawstydzona/y:

a ja dziś sama cały dzień mąż wczoraj wrócił z drugiej zmiany z informacją że dziś pracuje od 6 rano do 18. Ale mam moje wychciane kakao chyba jakiś dzień dobroci rzeczywiście wczoraj był bo po pracy o 23 stawali mleko mi kupić :-) mam tylko nadzieję, że nie będę mieć znów rewelacji po mleku bo wyglądało na to że mi już przeszło.

a ja skoro mam mieć gości, o ile się dziewczyny nie rozmyslą, bo strasznie wieje wiatr, kropi deszcze i jak mąz dzwonił to mówił że zimnica jak sie patrzy, zabrałam się za robienie ciasta, chciałm szarlotkę bo mam jabłka, ale nie mam margaryny, wieć wymysliłam że zrobie jakbłka w budyniu na biszkopcie - nie wiem czy to się uda, zobaczymy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry