• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej iwasku a chyba nic nowego zafasolkuje lucja rosnie niedlugo wyjma ja z inkubatora ;-)
mamy nowa staraczke ;-)
a tak to spokoj ;-)

znikam na tvn sie jakis film zaczyna i niedlugo maz wroci z pracy ;-) dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry! :) Ja tak wcześnie wstałam bo ma przyjść facet od kablówki i montować nowy modem do internetu i dekoder do TV, bo sobie pakiet rozszerzyłam :P Witam Cię Iwasku :)

No ja to dziś tak wyjątkowo :P Bo ten facet ma być :P ale już mam pokój ogarnięty i teraz z moją kicią siedzimy(ona u mnie na kolanach :) ) Magd.a może i nie podmienili :P Może chciał Ci zrobić tylko przyjemność :)

hej dziewczyny, wstałam, ponuro w domu i za oknem aż sie nic robić nie chce,
Dzisiaj mają mnie odwiedzić znajome z synkiem to chociaż trochę nie bede sama, no i obiad będę robiła, ale nie wiem jaki bo coś tak kombinuję ze w końcu nic nie wyjdzie :-)

fifka:
własnie mówią o banku mleka, ty coś wczora pisałaś

gocha: cieszę sie że sobaczyłas swoją fasolkę i że wszystko oki

iwasek: fajnie że wróciłaś, do domku :-)

neciuszka:
no może być że za tydzień urodze a może być ze przenoszę, właściwie to nigdy nic nie wiadomo tylko to że już nie długo :-), a ty juz może nie bierz się za nowe prace bo musisz zacząć zbierać siły na poród, odpoczywaj sobie, wiem że kasa zawsze się przyda, ale wiesz daj sobie wytchnąć ;-)

fasolka: i co wiesz juz od kogo prezencik, to do piero niespodzianka ci się trafiła :happy: ?

pyscek: super ta klatka, a ja pierwszy raz widzę inny kształt niż takie standardowe prostokątne

magda: a może chłop coś planuje, ;-),albo po po prostu cciał uszczęśliwić swoją kobietę , korzystaj z dobroci :-)

lalus; ooo masz kocicaka, jak ci fajnie, ja tu cały czas marze o zwierzaku i musze się powstrzymywać, bo raz że ciasno, 2 nie wiem co bardziej kocham pieski czy kotki :-)

reklama
Witam Moje poranne ptaszki :* Dzisiaj synek był łaskawy i sobie dłużej pospałam :-D

Magda
czemu od razu popsuć? A może miał po prostu przypływ dobroci? :-)

Laluś i jak tam @??

Ciekawe kiedy ja dostanę... :-p

Lamiav no właśnie w wiadomościach o tym banku mówili :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry