• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Laluś a gdzie Ty tą temperaturę mierzysz :-) jak pytałam czy mierzysz temp. to odp ,że nie :-) a wahania jakie masz między temp są duże :-) no i nie miarodajne, bo nie wiesz jakie wartości osiągały w fazie niskich temperatur.. to tak w skrócie :-)

reklama
Moim zdaniem trzeba karmić piersią, oczywiście jak się możliwość :) Neciuszka bardzo dobrze, że się najadłaś :) Magd.a ja mierzę pod pachą :P To pewnie źle...

Laluś ano też dlatego takie wahania :-)

Nie będę tutaj opisywała badania śluzu napisz do mnie wiadomość to Ci wytłumaczę wszystko i odpowiem na pytania, jeżeli będę wiedzieć :-)

pyscek no właśnie tak się zastanawiałam czy jakiś podział towarzystwa zaprowadziłaś :)

laluś no nie wiem czy dobrze, bo pewnie cukier duży będę mieć po tej kolacji ale już dałam sobie po łapkach i będę grzeczna :-D

fifka niunia te taka przylepa spi z nami w lozku choc czasem ja kladziemy do lozeczka ale tak mi wygodniej ;-) nie krzyczy gdy jest w lozeczku ale nigdy w nocy w nim nie spala bo ona przez sen mialczy piszczzy a nawet placze i co bym musiala co chwile wstawac a i taj malo sypiam jak ona co 2 h glodna .. to wiecie nie tak latwo..choc ostatnio postempy robi bo kiedys sypiala po 1 h ;-)
a co do fryzjera i wloskow to na chrzciny robie dzien wczesniej na 10 ide mam nadzieje ze niunia sie nie zaplacze za mama bedzie tATA I BABCIA Wiec mysle ze se porADZA ;-)

Bartuś też się budził co 2 h i to bardzo długo ale nie od początku śpi w swoim łóżeczku :-p

Fifka bo może chodzi o to, że jest duża presja na karmienie piersią, tzn. że właśnie w szpitala każą, albo, że krytykują jak chce się przejść na MM ale nie jest jednocześnie promowane - reklamowane. Za mało się mówi o korzyściach, itd...

A ja zmęczona, że szkoda gadać! Troszkę objeździliśmy tych komisów, pojeździliśmy na jazdach próbnych, i w sumie byliśmy już prawie zdecydowani na jedno autko ale mąż później przejechał się innym i już wiedział, że w tym pierwszym nie działała turbina tak jak powinna działać więc odpadło! Niby wszędzie kupę tego ale jak już chce się coś kupić to ciężko dostać w miarę dobry i zadbany egzemplarz...

reklama
w NPR ( Naturalne Planowanie Rodziny) ważny jest termometr wskazujący dwa miejsca po przecinku :-) albowiem mając temperaturę np. 36,6 na tym wskazującym dwa miejsca może być np. 36,67 a różnica jest spora :-) poza tym na tych zwykłych próg błędu jest ~0,1 st. gdzie w NPR różnica ta jest spora ( przy 0,2 st. różnicy między temperaturami można domniemać już owulkę :-) )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry