• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamiav no to życzę Ci, żebyś się dostała do tej sali :) Atan no ja robiłam Bobo-Test, on ma niby czułość 10. A może ten test był trefny... Ne wiem... No i śliczną masz tę córcię :) Na tym ostatnim zdjęciu bardzo słodko wygląda :)

reklama
Laseczki mamy na forum jakąś Moniczkę z Łęczycy? Dostałam paczkę, piękne śpioszki dla malutkiej, ale nie mam pojęcia od kogo i nawet nie wiem komu dziękować. A żebym miała większą zagwostkę, to paczka przyszła na aktualny adres i panieńskie nazwisko :-)

Lamiav mozesz wytrzymać nawet do terminu :tak: nie nastawiaj się lepiej że urodzisz za tydzień bo później jak Atanek będziesz sie stresować... ja zresztą tez to przerabiałam bo miałam miałam najpóźniej urodzić za 4 tygodnie a wytrzymałam ponad 7...

Super wieści przynosisz kochana! :-D oby faktycznie malutka była już przygotowana główka w dół :tak:

Atanku
czyli jak malutka przybrała 900g to wystarczająco :tak: dziecko musi minimum 600g w ciągu miesiąca przybrać! Konrad w przeciągu dwóch miesięcy przybrał 2400 g czyli średnio po 1200g miesięcznie :tak: Ale dzisiaj go zwrzę, bo mam wrażenie że jednak więcej już warzy

A córeczka piękna jak zawsze :-) ciuszki jeszcze troszkę małe, ale Amelka szybko dorośnie :-D

Hahah a jednak zabka sie spodobała! Wiedziałam :-p

Laluś może być tak jak Magda mówi ze owulacja ci się przesunęła stąd brak@. Ale zaciskamy kciuki za fasolkę :-p Ma się wyższą temperature ale zeby to stwierdzić musisz mierzyć temperaturę przez cały cykl bo dla jednej kobiety 36.3 to podwyższona temperatura a innej 37.2...

Moja mama pojechała już do domu, pofarbowała mi włosy i zdenerwowała mojego syna.... :wściekła/y: Usilnie chciała mi pokazać ze Konrad będzie sam spał w łóżeczku... mały na początku marudził i się denerwował ze go zostawiamy kiedy nie chce spać... aż w końcu tak się rozzłościł że dopiero teraz po paru godzinach jak zostaliśmy sami uspokoił się i zanął leżąc mi na brzuchu... Mam moją małą przylepkę i nie rozumiem dlaczego mam go na siłę tego oduczać... i tak będę z małym jeszcze dłuuugo siedzieć w domu. Niech korzysta z mamusi jeśli tego tak potrzebuję... a i dla mnie jest z tym dobrze bo lubię spędzać tak dużo czasu z małym. :tak:

Po za tym było bardzo miło i czuję się super ze świadomością zrobienia porządku z włosami! :-)

Ostatnia edycja:
Ja od 3-4 dni mam temperaturę od 36,4 do 36,9. I troszkę mnie od wczoraj piersi pobolewają, znaczy tak mrowią. Aaa oby do piątku... zafasolkujeodzaraz no to masz łamigłówkę :) w sumie bardzo miło dostać taki prezencik :)

Fasolka bo za prosto byś miała :-p

Lamia weź no jak z tydzień donosisz matko toż to już prawie :)

Laluś z tymi testami różnie jest mnie beta nie wyszła a jak widać w ciąży jestem także @ a sioooooo, a o ile mi wiadomo to jest podwyższona i spada dzień przed lub w dniu @, ale jak nie wiesz jakie miałaś wcześniej temperatury to niewiele to da teraz chyba

Fifka jak kobieta ma włos zrobiony to odrazu inaczej ;) ja poczłapałam umyć swoje wkońcu i siedzę z turbanem na głowie.

eh brak mi pomysłu na kolację co zjeść, chce mi się kakao to jak zwykle w domu mleko jest litrami to dziś ani kropelki buuuuuuuuu

Ostatnia edycja:
No wcześniej nie mierzyłam codziennie... Więc raczej nie wiem jakie miałam wcześniej... Neciuszka na kolację zrób sobie tosty albo grzanki :) Nie wiem jaki mam test zrobić w piątek...

reklama
fifka niunia te taka przylepa spi z nami w lozku choc czasem ja kladziemy do lozeczka ale tak mi wygodniej ;-) nie krzyczy gdy jest w lozeczku ale nigdy w nocy w nim nie spala bo ona przez sen mialczy piszczzy a nawet placze i co bym musiala co chwile wstawac a i taj malo sypiam jak ona co 2 h glodna .. to wiecie nie tak latwo..choc ostatnio postempy robi bo kiedys sypiala po 1 h ;-)
a co do fryzjera i wloskow to na chrzciny robie dzien wczesniej na 10 ide mam nadzieje ze niunia sie nie zaplacze za mama bedzie tATA I BABCIA Wiec mysle ze se porADZA ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry