Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie nastawiaj się lepiej że urodzisz za tydzień bo później jak Atanek będziesz sie stresować... ja zresztą tez to przerabiałam bo miałam miałam najpóźniej urodzić za 4 tygodnie a wytrzymałam ponad 7...
oby faktycznie malutka była już przygotowana główka w dół 
dziecko musi minimum 600g w ciągu miesiąca przybrać! Konrad w przeciągu dwóch miesięcy przybrał 2400 g czyli średnio po 1200g miesięcznie
Ale dzisiaj go zwrzę, bo mam wrażenie że jednak więcej już warzy 

Ma się wyższą temperature ale zeby to stwierdzić musisz mierzyć temperaturę przez cały cykl bo dla jednej kobiety 36.3 to podwyższona temperatura a innej 37.2...
Usilnie chciała mi pokazać ze Konrad będzie sam spał w łóżeczku... mały na początku marudził i się denerwował ze go zostawiamy kiedy nie chce spać... aż w końcu tak się rozzłościł że dopiero teraz po paru godzinach jak zostaliśmy sami uspokoił się i zanął leżąc mi na brzuchu... Mam moją małą przylepkę i nie rozumiem dlaczego mam go na siłę tego oduczać... i tak będę z małym jeszcze dłuuugo siedzieć w domu. Niech korzysta z mamusi jeśli tego tak potrzebuję... a i dla mnie jest z tym dobrze bo lubię spędzać tak dużo czasu z małym.