• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dobra ide robić tosty Laluś jak będę mieć wysoki cukier to przez ciebie bo smaka mi narobiłaś :P

Atanek dadzą sobie radę przecież się nie zjedzą ;-) a mała śliczna rośnie jak na drożdżach

reklama
eee tez mi smaka narobila ale niechce mi sie robic narazie herbatniki zajadam ;-) niunia jednak caly czas spi tylko na chilke sie przebudzila mama poglaskala i spala dalej ;-) ale chyba kupke zrobila bo smierdziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:baffled:

no i chybA KONIEC SPANIA wiec znikam narazie:-*

Ostatnia edycja:
Atan mój już śpi z przerwami po 5 godzin nawet ale jak go odkładam to on też tak właśnie "gada" przez sen i przez to ja bym nie spała tylko do niego zaglądała... poza tym jak go odkładam to on co raz się budzi i sprawdza gdzie jestem... a jak śpie nim to przesypiam noce niemal normalnie. Nie czuję że mam niemowlę :-D

A właśnie oglądałam Panoramę i mówią tu o tym, ze w polsce ma powstać bank mleka dla wcześniaków! Mamy które mają za dużo mleka mogą go tam zdawać, będzie badane i podawane małym wcześniakom jeśli ich mamy nie będą miły swojego! :-) Bardzo pozytywnie wypowiadali się o zaletach matczynego mleka i mówili o statystykach gdzie wypada, że tylko 9% mam karmi TYLKO swoim mlekiem... a aż 60 procent karmi tylko mlekiem modyfikowany... reszta dokarmia... Wypowiadali się że mamy szybko się poddają jeśli chodzi o karmienie piersią bo jest trudne itp. I co ciekawe! Powiedzieli ze w Polsce karminie piersią nie jest promowane... a ja myślałam ze jest odwrotnie. :confused:

Ostatnia edycja:
Pyscek jak twoje maluchy? Mój Arni chętnie by się pewnie do jakiejś chomiczki przytulił. takie głupie pytanie bo nigdy się nie zastanawiałam nad tym dużo w miocie jest maluszków i często się rozmnażają?

Fifka no mi też się wydawało że jest wręcz odwrotnie. a ja im bliżej porodu to sama nie wiem jak chcę karmić wogóle jakieś dziwne sny mnie nachodzą i myśli.

pyscek to masz co robić z nimi, a wszystkie razem trzymasz w tym fajnym zakątku dla chomcurków?

matko pęknę zaraz po tym jedzeniu a jeszcze moja księżniczka mnie za karę za siedzenie girkami miętoli prawie że pod (.)(.)

reklama
No ale ze statystyk wynika że bardzo mało mam karmi tylko piersią... Ja na razie jestem w tych 9 procentach bo oani razu mu modyfikowanego mleka nie dałam. Tylko swoje, nawet jak miałam kryzys to walczyłam! Bardzo sobie chwalę "cycę" i chciałabym karmić aż mały zacznie chodzić.

Moze i w szpitalach nacisk "słowny' jest... ale u mnie małego dokarmiali mlekiem modyfikowanym zamiast dać mi się pomęczyć zeby laktację rozkręcić...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry