• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No mam nadzieje. Tylko czemu ja nie mam @? Dziś jestem strasznie śpiąca, ale to może dlatego, że mój kot mnie obudził po 6 rano :/ I w ogóle krzyż mnie boli :/ idę się położyć. Zajrzę do Was Kobitki później :)

hello nadrobię was póxniej,
co do wizyty w szpitalu to gin powiedział że szyjkę mam krótką już ale zamknięta, więc tydzień jeszcze powinnam donosić, do niedzieli brać leki a od poniedziałku wszystko odstawić. |Usg mi nie robił, tylko macał brzuch tak rękami i wg niego mała jest główką do dołu ,zobaczymy czy miał rACJĘ.
Zrobił mi posiew na paciorkowca za 4 dni wyniki mają byc.

Oglądałm salę porodów rodzinnych, sale po porodzie i selę przed, wannę w której rzekomo mozna rodzić, ale wg połoznej to żadna się nie zdecydowała z rodzących. A ja bym chciał rodzić w wodzie więc jak sie da to nie dam się wygonić z te wanny :-D, w ogóle muszę powiedzić ze w miare wszystko jest nowe, przyjazne, wiec czuję sie o wiele pewniej, i cziesze sie ze zobaczyłam jak to wszystko wyglada. Jest fajan sama do porodów rodzinnych ale tylko jedna, wiec szukam znajomości żeby sie tam dostać, bo podobno do tej sali daja tylko swoich albo wyjątkowo jak juz w innych nie ma miejsca. To tak w długim skrócie ;-)

reklama
witam no ale pisaly ;-)
byla polozna ostatni raz ;-) super no niunia duzo nie utyla ale polozna powiedziala ze to przez ten kryzys laktacyjny i w sumie wystarczajaco na tydzien w normie sie z przyrostem zmiescila wazy rowne 3600 ;-) i mnie pochwalila ze super se radze ;-)
wiec prawie w miesiac bo wychodzac 29 ze szpitala wazyla 2780 a teraz 3600 wiec ladnie w miesiac przybrala ;-)

Specjalnie dla ciotek zdjecia w ciuszkach 2 i kocyk w wozku i jak trzyma kocyk jak spi ;-)
Zobacz załącznik 451202Zobacz załącznik 451204Zobacz załącznik 451205Zobacz załącznik 451206

no wiec
lalus bedzie dobrze puki @ NIEMA JEST NADZIEJA MOZE TEST BYL ZAMALO CZULY?&&&&&&&&&&&&&&&

pyscek wspolczuje babci w szpitalu aby bylo wszystko dobrze &&&&&&&&&&

fifka dzieki za wiadomosc o mleczku ;-) fajnie ze ci tak ladni w chuscie spi ;-) moja dzis w wozku spala ;-) a teraz w pokoju spi po jedzonku i mama ma nareszcie czas was troszke nadrobic ;-)

miq no sliczny brzuszek gratuluje 14tyg to juz chyba 2 trymestr ? bo ja sie gubie kiedy sie w koncu 2 trymestr zaczynal ;-P

lamiav to dobrze ze sie roszke uspokoilas i trzymam kciuki by sie ginek nie pomylil poprzez macanie brzucha &&&&&&&&&&&&&&&

a no zapomnialam co chcialam jeszcze napisac...

a magenta jest w poznaniu wczoraj przyleciala a i bedzie jednak tu rodzic i chyba w tym samym szpitalu co ja ;-) kazala was pozdrowic ;-) nadal niewie co ma w brzuszku w nastepnym tyg raczej idzie do ginka tomoze sie w koncu dowie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry