• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no wspomnienia tez mam mile, teraz to by był przystojniak z mojego brata, jak był mały z racji tego, ze najmłodszy, miedzy nim a mną było 10 lat różnicy to go rozpieszczaliśmy a on to sprytnie wykorzystywał,jak mi go brakuje ah:(A teraz mamy sąsiada Karola 4 latka i to ci dopiero łobuz, cały czas coś psoci, tylko słychać Karol, Karol

Dziewczyny ja niestety też straciłam brata :( Ale miał już 25 lat ! Wiem że czuwa nade mną :)
A Karola też znam i jest bardzo inteligentny, grzeczny i zawsze uśmiechnięty :D

Zmykam kochane troszkę małym się zająć... biedaczek od dwóh dni kupki nie zrobił... ma jakieś zaparcie... nawet termometr w pupce nie pomaga... :-(a widzę ze się pręży i męczy, bo nie da rady zrobić... ciekawe co ja takiego zjadłam... :zawstydzona/y: Jak tak dalej pójdzie to będę musiała do lekarza jechać...

magda napij się za mnie kawusi i zjedz dobre ciastko :P

miq u nas będzie Małgorzata no chyba że jej coś wyrosło przypadkiem to Krzysztof

Neciuszka kawę wypiłam za Ciebie, ale ciastek nie jadam, trzeba się do lata przygotować, bo brzuch mam większy niż miq w 14 tygodniu :-D

dzieciaki oglądają bajkę a ja buszuje po necie.. :-p a tu znów cisza..

co do Karolów, znam dwóch jeden to taka ciapa.. a drugi nie dość ,że przystojny to wysportowany :-p
Karolinę mam siostrę ale rzadko kiedy do niej po imieniu mówię, ona od samego początku Kają jest :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry