• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

madziu to spory miałaś, boszz muszę męża na zakupy wyciągnąć bo nie mam co ubrać:( ma ktoś Lidla blisko po jakieś leginsy i tuniki widziałam w reklamie
Neciuszka to ma na 1 czy na 2? to jest wybór męża jeszcze zanim o dzidzie się staraliśmy, ojj będą dziadki marudzić

reklama
magdalena bo wy wszystkie chudziny takie :-p mój tak nie mówi za to podziwia ostatnio namiętnie jak się wypycha wieczorem córcia jego i gada z nią :-D

Laluś proszę :)

jeśli chodzi o wybór imion to mojemu nic się nie podobało, aż wkońcu doszliśmy do porozumienia po długiej drodze studiowania kalendarza ;)

miq no na drugie ma tak. miała być Lilianna Lucyna ale jest Lucyna Lilianna. u nas Małgosia się nie podobała od męża strony ale usłyszeli żeby się lepiej przyzywczaili do tego imienia

ale ktoś ma Liliankę, kojarzę na suwaczku takiego bobasa co czeka na ząbki

my też przerabialiśmy kalendarz ale jakis taki mało imienny był he he, i co Neciuszka wybraliście?
gubię się w tych imionach:(

Laluś jak chcesz to odezwij się na pw do mnie to Ci conieco potłumaczę :-) chyba,że POK się zjawi to ona jest mistrzynią w NPR :-) a teraz zmykam po córkę koleżanki i na kawę :-)

buziaki dziewczyny ;-) bądźcie grzeczne :-p

Witam !! :-)

U nas sprawa imion tez już była przerabiana ale to juz przy pierwszej ciaży. Dla dziewczynki podoba sie nam Liwia, Kornelia, Róża a dla chłopca Leoś lub Kajetan ;) mojej mamie Kajtek w ogóle nie odpowiada powiedziała ze jak dla psa ;/ no ale to bedzie moje dzidzi i ja dla niego imie wybieram :):) a jeśli chodzi o moje samopoczucie to sama nie wiem co czuje.. wczoraj strasznie mnie mdliło od połowy dnia dlatego tez nic nie jadłam..ale dzisiaj jest ok. Czy to normalne że piersi nie bola mnie cały czas z ta sama intensywnoscia? bo np. w nocy i rano jakos mi nie dokuczaja, po południu bardzo i pod wieczór a pózniej ból jakos ustepuje..

a wiedziałam, że ktoś ma Gosie, nawet ost przyjaciółce mówiłam, że forumowa koleżanka wybrała takie imię bo on a też Małgorzata

teściowie jeszcze nie wiedzą jakie imię wybraliśmy, zresztą nie pytają, chyba tylko moja mama, na tyle na ile znam mojego ojca to pewnie powie:co za wymysł ale to nasze dziecko, jak im nie pasi to niech mówią wnuku/wnuczko

Claudusia mnie ból cyców potrafił w nocy obudzić, teraz chyba znowu rosną bo swędzą, a bolało/bili mnie w takich dziwnych miejscach, zaraz spróbuję to zobrazować...

najbardziej bolą tam pod spodem( to nie moje cyce, nie mam takich ładnych)

Załączniki

• najlepsze_piersi_2009_roku_sammy_braddy.jpg
    najlepsze_piersi_2009_roku_sammy_braddy.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Miq o właśnie coś takiego chcę Konradowi kupić :tak: bo na misie jeszcze jest za mały ale kocyk czy pieluszkę lubi przytulać :-)

Ja miałam brzuch jak Magdalena albo i mniejszy :-p Dopiero po połówkowym można było stwierdzić ze ten mój brzuch jakis taki ciążowy :-p

Aaa jak ja nie lubię tego przesądy z czerwonymi wasążkami.... Teście non stop kiedy nie widzę coś przywiązują do łóżeczka i wózka... a ja tylko chodzę i zdejmuję :crazy:

Magdalena
to u mnie tak samo! Dletego ja tak zachwalam tą chustę bo małego przywiąże, ręce mam wolne a mały sobie ogląda świat! Pokazałam mu ze można zwiedzać to teraz trzeba nosić :-p

Mi się też bardzo imię Kalinka podoba! ale u mnie w rodzinie jest to źle widziane... bo Kalinka to imię wywodzące się z rosji... a u mnie na wschodzie kraju jesteśmy troszkę na tą narodowość przeczuleni...

Ja bym chciała dać dziewczynce na imię Kornelia ale mąż się nie zgadza.... :-( Za to wymyśliłam ze jak druga będzie dziewczynka to dam jej imię na E :tak: Bo ja jestem Emilia. Teraz jest Konrad na K a mój m jest Krzysztof :rofl2: spodobało mi się takie rozwiązanie! Ale jak na razie nie znalazłam imienia na E które by mi się podobało...

Magda miłego dnia życzę :*

Ewika ma Liliankę
:tak:

POTĘGA CHUSTY!! Wsadziłam Konradka w chustę bo chciałam posprzątać... a ten zapomniał o bożym świecie i już 4 godziny nie je tylko śpi taki wtulony :-p a ja piszę na forum :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry