• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia no to trzymam mocno kciuki za wizytę, ja uwielbiałam chodzić do ginekologa oglądać mojego małego bohatera :-)

Miq hihi, mogłaś im powiedzieć, że wcale nie oczekujesz od nich, że będą odbierać poród, wystarczy jak Cię zawiozą na najbliższą porodówkę :-p a gdzie się wybieracie na wakacje???

Witam!!

Magdalena co ty mówisz????? W Rossmanie są??? :szok: ja tyle sklepów przeszłam w poszukiwaniu czegoś takiego... nawet w Smyku nie mają... Dobrze wiedzieć! To już wiem gdzie trzeba będzie zajść :tak:

Lamiav Zaciskam kciuki z całych sił!!!! I pisz szybko na forum co tam :tak:Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Laluś i jak tam test????

Ale u nas szaro buro i ponuro... :no: Nici ze spaceru... Ale za to moja mama przyjedzie dzisiaj do mnie w odwiedziny i przy okazji pofarbuję mi włosy!!!! :-D:-D Nareszcie będę czuła się jak człowiek...

A no są i to naprawdę ładne ;-) aa i poza tym widziałam je też w H&M ale kosztowały już 19,90 albo 24,90 :-p

Laluś nie załamuj się bo zaczął się nowy cykl i nowe nadzieje!! nie nakręcaj się bo się zablokujesz! ja trzymam kciuki za nowy cykl :*

reklama
madziu z pewnością gdzieś nad morze, zawsze w styczniu mieliśmy rezerwacje zrobione, ale jeszcze jak pracowałam nie miałam mieć urlopu, tzn miałam we wrześniu bo byłam najmłodsza stażem i ost miałam prawo wyboru a tu proszę pokrzyżowałam im plany, ale myślę, że jeszcze znajdzie się dla nas miejsce, chciałabym do Darłowa ale zobaczymy...
ja też chcę taką maskotkę...
aaa 14 tc skończony:szok: potem będzie focia

Miq no to ja czekam na foto :-) a co do wakacji to ja bardzo lubię Darłówek! Jest mniejszy niż Darłowo ale ma taki swój urok! Byłam tam już 2 razy i strasznie mi się podobało! Poza tym lubię też Władysławowo! :-) ale mi się marzą wakacje nad morzem! My też planowaliśmy ale nie wiedzieliśmy jeszcze co będzie z samochodem (bo nasz aktualny jest w kiepskim stanie a jednak na taką podróż z dzieckiem samochód musi być 100% sprawny) a się okazało, że do tej pory to kupimy nowy :-p dzisiaj właśnie jedziemy oglądać :-p ale nie zdążymy już odłożyć za bardzo pieniążków więc pojedziemy do nas na domek letniskowy w góry a w przyszłym roku pomyślimy :-)

jak byliśmy 3 lata temu w Darłowie mieliśmy rowery i jeździliśmy sobie w kółko, obie miejscowości są urocze, a we Władysławowie byliśmy w podróży poślubnej:) W zeszłym roku byliśmy w Grzybowie-spokojna malutka miejscowość-i plaga kobiet w ciąży, jeszcze nie widziałam tyle ciężarówek w 1 miejscu:szok:

oj Laluś to miało być HCG (LH wzrasta przy owulacji) a HCG w ciąży, osz czemu mnie nikt nie poprawił

Ostatnia edycja:
Laluś a spróbuj w tym miesiącu mierzenia temp, ja jak zaczęłam mierzyć to zaraz w II cyklu zaszłam w ciążę a wcześniejsze III cykle też kochaliśmy się
"na oko" i nic z tego nie wychodziło...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry