ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Lamia no to trzymam mocno kciuki za wizytę, ja uwielbiałam chodzić do ginekologa oglądać mojego małego bohatera :-)
Miq hihi, mogłaś im powiedzieć, że wcale nie oczekujesz od nich, że będą odbierać poród, wystarczy jak Cię zawiozą na najbliższą porodówkę
a gdzie się wybieracie na wakacje???
A no są i to naprawdę ładne ;-) aa i poza tym widziałam je też w H&M ale kosztowały już 19,90 albo 24,90
Laluś nie załamuj się bo zaczął się nowy cykl i nowe nadzieje!! nie nakręcaj się bo się zablokujesz! ja trzymam kciuki za nowy cykl :*
Miq hihi, mogłaś im powiedzieć, że wcale nie oczekujesz od nich, że będą odbierać poród, wystarczy jak Cię zawiozą na najbliższą porodówkę
a gdzie się wybieracie na wakacje???Witam!!
Magdalena co ty mówisz????? W Rossmanie są???ja tyle sklepów przeszłam w poszukiwaniu czegoś takiego... nawet w Smyku nie mają... Dobrze wiedzieć! To już wiem gdzie trzeba będzie zajść
Lamiav Zaciskam kciuki z całych sił!!!! I pisz szybko na forum co tamKciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Laluś i jak tam test????
Ale u nas szaro buro i ponuro...Nici ze spaceru... Ale za to moja mama przyjedzie dzisiaj do mnie w odwiedziny i przy okazji pofarbuję mi włosy!!!!
Nareszcie będę czuła się jak człowiek...
A no są i to naprawdę ładne ;-) aa i poza tym widziałam je też w H&M ale kosztowały już 19,90 albo 24,90

Laluś nie załamuj się bo zaczął się nowy cykl i nowe nadzieje!! nie nakręcaj się bo się zablokujesz! ja trzymam kciuki za nowy cykl :*
ja tyle sklepów przeszłam w poszukiwaniu czegoś takiego... nawet w Smyku nie mają... Dobrze wiedzieć! To już wiem gdzie trzeba będzie zajść 
Nici ze spaceru... Ale za to moja mama przyjedzie dzisiaj do mnie w odwiedziny i przy okazji pofarbuję mi włosy!!!!