Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Donia to ćwicz malutką!
To bardzo ważny element rozwoju malucha
ja mam to szczęście ze mój uwielbia lezec na brzuchu i spędza w takiej pozycji kilka godzin dziennie - dzisiaj pół nocy tak spał
Tak się wyćwiczył że już pewnie trzyma łepek i pomaga sobie łokciami leżąc na brzuszku
Ale on jest według położnej aż za silny jak na swój wiek
on nawet kiedy dam mu się załapać rączkami za palce to próbuje usiąść 
Magda jak mnie syn po 6 ostatnio budzi i później nie chce spać to na posterunku
Zasypia później dopiero koło 8 ale ja już jestem taka rozbudzona ze mi spać się nie chce 
Magdalena kurcze dobrze wiedzieć.... bo ja allegro szukałam ale takie fajniejsze to nawet koło 40-50zł z wysyłką wychodzą
Laluś tulę z powodu testu... ale może jeszcze nie wszytko stracone! póki nie ma @ jest nadzieja!
Miq czekam na toto i gratuluję 14 tygodnia!!! :*
Ja ostatnio w galerii widziałam chyba z 7 kobiet w zaawansowanej ciąży
Ostatnio chyba troszkę więcej dzieci się rodzi niż w ubiegłych latach 
A my dzisiaj rano byliśmy w kościółku i załatwiliśmy już wszytko do chrztu! Tak więc 8 Kwietnia o godzinie 11 mamy chrzest :-) Oprócz Konradka będzie jeszcze jedna dziewczynka Liliana
To bardzo ważny element rozwoju malucha
ja mam to szczęście ze mój uwielbia lezec na brzuchu i spędza w takiej pozycji kilka godzin dziennie - dzisiaj pół nocy tak spał
Tak się wyćwiczył że już pewnie trzyma łepek i pomaga sobie łokciami leżąc na brzuszku
Ale on jest według położnej aż za silny jak na swój wiek
on nawet kiedy dam mu się załapać rączkami za palce to próbuje usiąść 
Magda jak mnie syn po 6 ostatnio budzi i później nie chce spać to na posterunku
Zasypia później dopiero koło 8 ale ja już jestem taka rozbudzona ze mi spać się nie chce 
Magdalena kurcze dobrze wiedzieć.... bo ja allegro szukałam ale takie fajniejsze to nawet koło 40-50zł z wysyłką wychodzą

Laluś tulę z powodu testu... ale może jeszcze nie wszytko stracone! póki nie ma @ jest nadzieja!

Miq czekam na toto i gratuluję 14 tygodnia!!! :*
Ja ostatnio w galerii widziałam chyba z 7 kobiet w zaawansowanej ciąży
Ostatnio chyba troszkę więcej dzieci się rodzi niż w ubiegłych latach 
A my dzisiaj rano byliśmy w kościółku i załatwiliśmy już wszytko do chrztu! Tak więc 8 Kwietnia o godzinie 11 mamy chrzest :-) Oprócz Konradka będzie jeszcze jedna dziewczynka Liliana

Ostatnia edycja: