• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja sie witam i jade do gina za raz, musze tak rano bo potem nie będzie miał mnie kto zawieść,ide do mamy na godzinke a potem wysiedziećswoje w kolejce , trzymajcie kcuki

fasolka
;super wiadomość z rana tu czytam, oby do przodu, ściskam was obie :-)

reklama
Witam!!

Magdalena co ty mówisz????? W Rossmanie są??? :szok: ja tyle sklepów przeszłam w poszukiwaniu czegoś takiego... nawet w Smyku nie mają... Dobrze wiedzieć! To już wiem gdzie trzeba będzie zajść :tak:

Lamiav Zaciskam kciuki z całych sił!!!! I pisz szybko na forum co tam :tak:Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Laluś i jak tam test????

Ale u nas szaro buro i ponuro... :no: Nici ze spaceru... Ale za to moja mama przyjedzie dzisiaj do mnie w odwiedziny i przy okazji pofarbuję mi włosy!!!! :-D:-D Nareszcie będę czuła się jak człowiek...

jak Wy to robicie, że tak wcześnie wstajecie? U mnie jak Amelcia wstaje o 7 to jeszcze ją pacyfikujemy do 8 co najmniej :tak: a teraz ucina sobie właśnie drugą drzemkę.
A od wczoraj katuję ja leżeniem na brzuchu bo nie chce główki podnosić, tzn. ładnie trzyma jak jest w pionie i jak leży u mnie na brzuchu ale na podłodze nie chce. Ale dziś w przypływie złości podniosła na troszkę parę razy, ufff bo już się martwiłam.
I oto Magdo historia Twojej internetowej chrześnicy ;-)

Fasola cudne wieści!!!!

Laluś witaj na forum i pisz szybciutko jak test? My tu rządne nowych fasolek jesteśmy :)

A u nas taka piękna pogoda, że odaru dni po 6h spędzamy parku, tzn Amelka śpi a ja robię kurs francuskiego i opalam się :tak:

witam kochane
a co taka cisza? im ładniejsza pogoda tym rzadziej chyba będzie Nas widać he he
wczoraj byli u Nas znajomi, na początku sierpnia mamy razem jechać na wakacje i nagle sobie wyliczyli, że to będzie niedługo przed porodem i zaczęli panikować:szok:

reklama
często tak bywa, może plik LH jest jeszcze za słaby i nie pokaż II kresek, poczekaj parę dni i znowu za testujesz
(Lalus nie pisz posta pod postem, jak chcesz coś dopisać, edytuj swój poprzedni post:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry