• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka no zmieniaja ;-) no my wczoraj zawolali tesciow by zobaczyli jk michal kąpie ;-) ale sie cieszyli ;-) tez im sie podobalo ;-)

zjadlam kolacyjke niunia na reszcie spi nie na rekach tylko w lozku bo dzisiaj to miala dzien tulenia no po prostu co ja odkladalam sie budzila nawet jak ja 2 h trzymalam... niewiem co bylo .. chyba teskni za tata bo w pracy.. teraz 3 dni pod zad.. bede sama jutro ta polozna znowu przylezie mam juz jej dosyc bo wpada na 5 minut kaze rozebrac dziecko polozyc na wage i dac ksiazeczke zdrowia i koniec.. i tyle zachodu jak dziecko zdrowe..

ael melduje ze ciuszki wyprane wyprasowane w komodzie wiec jutro juz bedzie w nowym ciuszku jakims od ciebie ;-) wiec zdjecie zrobie ;-)

ja sie na dzis zegnam milej nocy zycze ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Atanku kiedy laktacja sie unormuje cycki bedą prawie cały czas miękkie :tak: ale to nie znacy ze nie ma mleczka, bo mleczko będzie w trakcie ssania się wytwarzać :-) więc na miękkość nie patrz i sie nie przejmuj ;-)

też żyję ... jakoś ... czekam na @ bo dziś termin a jej nie ma :wściekła/y: znów pewnie się opóźni ale nic w czwartek mam wizytę u gina więc da mi jakieś leki :) a po za tym znów się martwię o babcię bo znów w szpitalu ...

reklama
JA też coś takiego chce! W Rossmanie są śliczne tego typu przytulanki i kosztują 16zł.

A w ogóle to przyszła moja kurteczka!! Tzn nie moja tylko Bartusia! Jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry