• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam no wiec tak
konradek piekny ;-) a ty dasz rade ;-) wierze w ciebie i potwierdzam jak mozecie o frytkach pisacccccccc ahh w ciazy tylko je prawie zajadalam a nadal mam ochote na nie choc moje frytki sa z kombiwaru bez oliwy ale i tak boje sie ich jesc...

lalus witamy i trzymam kciukasy zeby to byla fasolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

necia no sliczny brzuszek ;-)

magda no ale masz sny o magdalence ;-) dobrze ze nie o mnie ;-)

magdalenko ja nadal za to plamie a na @ nie czekam tylko na przestanie plamienia...

niunia sie budzi wiec znikam narazionek ;*

reklama
No ja nie wiem co to za ból. Słyszałam, że na pogodę to bolą stawy jak się miało kiedyś jakiś uraz w tym miejscu. Ale nie wiem. Jutro chyba idę do lekarza. Atan witaj :)

Cześć dziewczęta :-)

Omg! Ale żeście się rozpisały.. Nie dam rady nadrobić :zawstydzona/y: więc psieplasiam

100 latek dla Konradka :*

Witam nową staraczkę :-) trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&& za szybkie zafasolkowanie i przesyłam fluidy z brzusia :-)

A ja dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam sobie koszyczki i piękne serwetki na święta :-) i cieszę się jak głupia hihi bo pierwszy raz spędzę z mężem sama święta :tak::-) Byłam u mojej cioci na kawie i dostałam kilka ciuchów ciążowych od kuzynek także nie będę musiała dużo kupować :-)

Aaa i dostałam małą paczkę.. Jestem bogatsza o fridę, smoczki, aspirator do nosa, nożyczki i kilka sztuk pieluch tetrowych, flanelowych, czapeczki i łapki niedrapki :-)'

To był dobry dzień.

A co u Was?

Miałam dziś robić frytki, ale mi się nie chciało..

Fifka, żeby Konrad zareagował na Twoje jedzenie to najpierw Ty musisz strawić, przerobić na mleko, on zjeść, strawić i dopiero, to z mięsem to nawet trzy dni może trwać, więc tak szybko bym nie przeliczała.

Laluś, wstaw sobie suwaczek w sygnaturkę, łatwiej Ci będzie. W Twój profil u góry jest panel kontrolny a tam sygnatura

Ja sobie dogadzam polędwicą łososiową właśnie

a to tak dla przećwiczenia języka budowa dzidy bojowej :D KWEJK.pl - Dzida Bojowa

sil ja gdzieś czytałam że chyba nawet coś koło tygodnia trzeba jeść coś nowego lub coś odstawić żeby reakcję widzieć ale może się mylę. dopiero ogarniam ten temat

U góry strony masz zakładkę Twój profil, (Koło wyloguj) wchodzisz w nią, potem też tam u góry panel kontrolny i w nim po lewej stronie około połowy strony masz Edytuj sygnaturę i tam wklejasz BBCode

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry