• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

laluś kliknij sobie na suwaczek którejś z nas to cię przeniesie do tworzenia suwaczka i jak sobie wypełnisz tak jak poprowadzi cię to wtedy ci się te kody co sil pisze o nich pojawią i skopiujesz do sygnatuy bbc code

reklama
reklama
Sil 3 dni?? A mi położna powiedziała że jak zjem coś rano to po południu (czyli po paru godzinach) będzie już widać reakcję małego. I faktycznie to się sprawdza bo jak zjem coś podejrzanego to po paru godzinach małego boli brzuszek...

Atanku ależ te nasze bąbelki się zmieniają... :szok: Śliczna panienka :tak:

Fasolka super wieści!!!! Jak tak dalej pójdzie to może Malutka niedługo wyjdzie do domku :-D

O masz... a tobie co? Może jakiś wirus łapie??

Laluś kciuki trzymam za tekściarka!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I dobranoc :*

A ja dzisiaj zaszłam do teściów - od tak dla zmiany otoczenia i teść tak delikatnie mi zasugerował ze chciałby małego wykąpać. (Zaproponował po prostu pomoc bo mój M jest w pracy) Boże jaką dziadek miał radochę!!!! :-D Noż gdyby nie uszy to na okrągło by się śmiał :-p

Chyba muszę małego częściej dziadkom pokazywać bo aż mi się serce radowało jak widziałam jego radość :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry