• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam ja pieczarkowy sos jem i nic niuni nie jest ;-) z ryzem i np. nugetsami tak jadlam dzisiaj ;-) a wczoraj mialam male klopsiki ;-) i nic jej nie bylo ;-)

dzis malo spi a mi sie chce spacccccc wiec nie posiedze dzis z wami...

pyscek za wizyte &&&&&&
milka witamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lelus i jak ? z @ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
natkusia tesknilam ;-)

Jaka ja duża i śliczna jestem!! :-D Jaką ona ma fajną południową urodę :-)

Ah... o "Rodzicach" Magdy to nawet nie wspomnę... bo jak można się uśmiechać opowiadając o tym tragicznym wypadku... oh... "mamusia" nosek musiała wysmarkać bo się wzruszyła mówiąc o córeczce.... Boże... jak ja sobie tylko pomyślę, ze Konradowi mogłoby coś się stać to mam ochotę wyć do księżyca jak ranne zwierze... :no:

Ojj ale wsiąkłam dziś :P Najpierw był pan, który podłączył dekoder do TV i modem, później zakupy, zrobiłam obiadek, zjedliśmy obiadek, poleżałam :) No i zobaczyłam na podpasce plamę krwi :( Nie jest jej dużo ale jest!!!! :wściekła/y::-( Jestem załamana!!! I w ogóle wszystko jest do kitu!!! Teraz to ja już daje na luz, i się nie będę przejmowała tymi dniami płodnymi i niepłodnymi. Pełen luz i tyle.

Ja nie mogę patrzeć na tą rurę... Nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazić że kobieta-matka może zrobić coś takiego własnemu dziecku. I ona ponoć jest zdrowa na umyśle:crazy: Jak pokazują zdjęcie Madzi to płakać mi się chce. Taka ładna i bezbronna istotka.

Dzisiaj wpadłam w szał sprzatania i wreszcie zasłużony odpoczynek:)

DOnia śliczna czarnulka:) To po mamusi?

Iwasku mamusia raczej "myszkowa", to zdecydowanie po tatusiu :)
a Ty powiedz jak się skończyła sprawa z Twoim mężem, zreflektował się w końcu, że masz focha za "niepomaganie"?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry