• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja już p ogościach, koleżanki synek super , taki mały kloc, okrąglutki tłuściutki ,taki do schrupania :-). Ona rodziła jedno dziecko w Plsce a synka w Anglii i mówiła ze nie ma porównania, niebo a ziemia, podjście do niej mówiła ze a anglii z szcunkiem, z poszanowaniem intymności i w ogóle, liczyła sie ona i dziecko , takze opowiadała rózne wrażenia. Ale nastroiła mnie pozytywnie na poród, na to jak z bólem sobie radziła i w ogóle, ja czuje sie teraz super

donia: piekna ta twoja córcia i taka szczęsliwa, :happy:

reklama
Donia śliczna córeczka :-) i ma piękną karnacje! :tak:

Lamiav nie ma się czego bać.. Pocierpi się kilka godzin ale jaki jest piękny finał :-)(odzywa się ta co się nie boi ;-)). Jestem pewna, że sobie poradzisz! Nie umiem się doczekać hihi :laugh2:

Laluś tule :* zaczniesz kolejny cykl tak więc do dzieła! :-)

Pyscek Ty leniuchu :-p ale dzisiaj chyba jest taki bezsilny dzień.. przynajmniej u mnie taki jest :sorry: Iwasku skąd Ty wzięłaś siły na to sprzątanie? Ja dzisiaj padnięta..

Oglądałam tylko trochę tego wywiadu z rodzicami Magdy bo mi teściowa przeszkodziła :confused2: no cóż.. nie będę komentować.. Ale bardziej zszokowała mnie ta druga kobieta Omg! Nie wierzę, że takie rzeczy się dzieją!

Iwasku mamusia raczej "myszkowa", to zdecydowanie po tatusiu :)
a Ty powiedz jak się skończyła sprawa z Twoim mężem, zreflektował się w końcu, że masz focha za "niepomaganie"?

hihi kochana wrócił i do rany przyłóż :) Herbatka,kanapeczki a do małego nie miałam podejścia:-D skomentował tylko jak Igorek zaczął się złościć i płakać że rola nadwornego złośnika w domu jest już obsadzona :-)
Przeprosiłam go za to całowanie w zadek....wczoraj:-D Tęsknota chyba wyciska takie wyznania:tak:

Miło że zapytałaś:-)

My też z Igorkiem mieliśmy gościa:) Przyszła znajoma z osiedla i mi rozpieściła syna:-D Opiekowała się dwojgiem małych dzieci więc doświadczona i zapytała czy może go wziąć na ręce. Ja kończyłam sprzatanie więc byłam wdzięczna że go czymś zajmie. Wszystkio pieknie ładnie ale jak chciała go położyć...nie nie nie:-) Takie płaczki i krzyki że o matko swięto ! Dopiero zdjęcie śpioszków i uwolnienie ciałka go uspokoiły:-) Rośnie mi ekshibicjonista :szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama
natkusia ja wiem że można tylko mój organizm nie dzierży paracetamolu :( wcześniej mogłam tylko ibuprofeny brać a tego w ciąży nie można. idę zaraz się wykąpać i jakieś okłady spróbuję.

pyscek bo może ja nie dopatrzyłam co na wizycie ci powiedzieli?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry