• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

a to pwodzenia, a jakiego szukacie auta? macie jakąs mark,e wybraną czy tak ogólnie ?

Do tej pory szukaliśmy tak ogólnie ale dzisiaj zdecydowaliśmy się na forda mondeo... no i właśnie... znaleźliśmy, przejechaliśmy się i pytałam męża jak wrcaliśmyu do domu co myśli: "no fajny, fajny, ja bym go brał" no to ja się już napaliłam a jak wróciliśmy to mi mówi "ale wiesz tam się troszkę mu kopciło na niebiesko" ..... :baffled: a to nie świadczy dobrze więc szukamy dalej! :no:

Ojj ale wsiąkłam dziś :P Najpierw był pan, który podłączył dekoder do TV i modem, później zakupy, zrobiłam obiadek, zjedliśmy obiadek, poleżałam :) No i zobaczyłam na podpasce plamę krwi :( Nie jest jej dużo ale jest!!!! :wściekła/y::-( Jestem załamana!!! I w ogóle wszystko jest do kitu!!! Teraz to ja już daje na luz, i się nie będę przejmowała tymi dniami płodnymi i niepłodnymi. Pełen luz i tyle.

Kochana i tak będzie najlepiej! Daj na luz i po prostu się kochajcie!

Donia Amelcia to cud, miód i orzeszki!! :-) :*:*

No i jak nie obejrzałam rozmów w toku ale może zaraz poszukam na necie...

reklama
Dziękuję!

Oglądałam to i się popłakałam! Ale nie z żalu dla rodziców a dlatego, ze nie mogę uwierzyć, że oni zabili własne dziecko i z taką zimną krwią kłamią!!! Nie mogę poprostu patrzyć na te zakłamane mordy... :baffled: jak można coś takiego zrobić!!!!
Ja jestem w stanie uwierzyć, że oni siebie bardzo kochają ale tej biednej dziewczynki niestety nie obdarzyli swoją miłościa!! Ona tak walczyła o to, żeby życ po porodzie a oni jej na to nie pozwolili.... :-(

Ona po tym jak niby musiała wyjść nawet nie miała łez w oczach!

Ostatnia edycja:
Krokiety z mięskiem, bo z kapustą się boję, co prawda gołąbki zjadłam, ale z włoskiej i zawsze to mniej tej kapusty

Laluś, rozumiem rozczarowanie, ale... Sama pisałaś, że nie wiesz, kiedy owu miałaś, kochaliście się 6 dni przed domniemaną owu. Dziewczyno, tak to mogliście się po prostu nie wstrzelić i co to za starania? Przyłóż się, a się opłaci :)

Pyscku, ważne, że coś się dzieje

Fasolka, super :) To już niedużo Wam zostało do walki :) Potrzebowałabyś czegoś?

Dzień dobry ;-)

Laluś przychylam się do słów Sil.. wg mnie plemniki nie doczekały się na komórkę jajową.. musicie postarać się częściej się kochać w okolicy owulacji :-)

witajcie kochane
zaczęłam wczoraj oglądać Rozmowy w toku ale mąż mi wył bo za bardzo przeżywałam...
Laluś wiesz ja mam teorię, że tak od razu w ciążę to zachodzą "16" a dojrzałe kobiety, świadome tego czego chcą muszą się trochę pomęczyć, dlatego nie warto się poddawać, nauka dałam nam obserwacje, mierzenie temp, testy owulacyjne jeżeli tego jeszcze nie próbowałaś to się nie poddawaj...

za chwilę w Dzień dobry TVN będzie o crash testach fotelików dla dzieci

reklama
oo Fasolka jak malutka ładnie ruszyła z wagą! :-) Śle uściski dla małej Łucji!!

Pyscek współczuję... ona jest okropna podobno w smaku... Jak będzie ci mdlić to poproś o tą dopochwową. Te same działanie a jest przyjemniejsze :-p

Magdalena chyba nie da sie znaleźć samochodu w idealnym stanie niestety... Kupując auto trzeba sie nastawić ze jeszcze sporo kasy się do niego wsadzi... :no: My się zastanawiamy też nad zmianą auta, bo te nasze jest troszkę z małe i doprowadza mnie do szału przez te dwoje drzwi... :angry:

Też mam taką samą opinie o tych pseudo rodzicach... ONA SIĘ UŚMIECHAŁA OPOWIADAJĄC O TYM JAK JEST JEJ CIĘŻKO!!! :wściekła/y: Noż ku^wa prawdziwy teatrzyk...

Laluś
uszka do góry! Odpocznij teraz a później poobserwuj swoje cykle! I tak jak dziewczyny mówią, musicie się częściej w okolicach owulacji kochać :tak: POWODZENIA!:*

Necia z brałaś apap?

Witaj dziewczynki :*

Ja na dzień dobry pokażę jak mój maluch dzielnie ćwiczy leżąc na brzuszku :-D

Dzisiaj znowu jet jakiś marudny... podejrzewam ze to ta zmiana pogody bo i ja czuję sie jakaś taka nie w sosie... Zaraz małego zawinę w chustę i zabieram sie znowu do pisania tych prac na studia....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry