• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam sie i ja :) rany dziewczyny ale mam dzisiaj apetyt normalnie konia zkopytami bym zjadła!!!!! :) pogoda beznadziejna ;/ a ja próbuje sie wziasc za sprztanie ale to ciezka misja jkest dla mnie bo tak strasznie mi sie nie chce.
Dzisiaj wpadaja do nas znajomi, ale jakos od kad jestem w ciazy nie mam ochoty na ich odwiedziny wolałabym sam na sam z moim S spedzic wieczór przy pysznym jedzonku i dobrym filmie :)a potem super romantyczny sexsior i do spanka :)) ..

Cały czas w mojej głowie przenikaja sie rózne mysli po przez strach, radośc i znów strach.. eh nie do wytrzymania ale daje radę :)

reklama
Silmiriel powaznie? spokojnie moge wypic drinka i ,jakby co, nie zaszkodze potencjalnemu lokatorowi?

claudusia wahania nastroju i wilczy apetyt ;) uroki ciazy :) jesli nie masz ochoty na towarzystwo znajomych to powiedz, ze sie zle czujesz i juz ;)

claudusia to normalne ja też tak mam cały czas...
hmm może faktycznie najpierw przymierze jakieś w sklepie czy w ogóle to dla mnie wygodne będzie hmm

Fifciu apapu nie wezmę bo mój organizm coś źle reaguje na paracetamol w postaci wymiotów itp nawet. jakoś się przemęczę tak mi się zdaje że to ta pogoda bo ja mam ból głowy po raz pierwszy nie wiem odkąd

milka tak jak sil pisze jak wypijesz jednego dwa nic się nie stanie bo nawet jeśli jest lokator to nie połączony z tobą jeszcze

miq przymierz sobie w sklepie jak piszesz bo np mnie wogóle nie wygodnie w spodniach ciążowych tych z tym pasem wielkim, jedynie co to w h&m znalazłam miały taką jak by gumę nie wiemn jak to powiedzieć i nie sięgała ci pod pachy, jak kupiłam w pierwszych tygodniach ciąży tak do niedawna chodziłam bo teraz mi nogi zgrubiały i tyłek http://www.hm.com/pl/product/97556?article=97556-D takie mam tylko szare

Ostatnia edycja:
Sil a nie woliszv do 25kg?? czytałam też, że to samo siedzisko dla większych dzieci już wycofują bo nie jest to najbezpieczniejsze a z tegoo co się orientuję to w tych fotelikach do 36kg takie jest właśnie rozwiązanie.

milka pewnie że idź, byleś się nie zalała :-p mnie to już się chodzić nie chce w sumie nigdzie lenia już mam a zresztą męża mam a nie mam bo mają ogrom pracy i w sumie wraca tylko jeść i spać

Milka, tak właśnie jest :) ja jeszcze nie wiedząc, ze jestem w ciąży jadłam leki, bo byłam chora, a na pocieszenie, że przyszła @, bo wredna przyszła 8 kwietnia ;) wypiłam lampkę wina i Domi ma się świetnie, co widać powyżej :)

Magdalena, jeszcze się nie zastanawiałam tak poważnie, bo Domi ma dopiero 6 kg, ale dzięki, że piszesz :) pomyślę

reklama
miq bardzo wygodne wydaje mi się, że cena rozsądna jest a chodziłam tylko w tych jednych więc inwestycja 80 zł na 3/4 ciąży opłacalna ;-) no i nie powiedziałabym żeby się zniszczyły dalej bym w nich chodziła gdyby nie były tak opięte na nogach i w tyłku ;) i mi pasowała ta guma która jednak rośnie z brzuszkiem a nie masz pod (.)(.) prawie tego golfu czy jak tam się to zwie. tu widzę że nowe kolory wprowdzili może z tych starych coś zostało to wyprzedaż będzie. ja tam na wyprzedaży za sweterek i bluzkę ciążowe dałam niedawno 40 zł w sumie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry