• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
na tej pierwszej jedna rzecz mnie zastanawia data zdjęcia jest sprzed roku z lipca :]

szukam czegoś bo uświadomiliśmy sobie że z jedną taką trzeba by mieć jak by był jakiś chłodniejszy dzień bo z tym latem to różnie bywa.

Necia być może miał źle ustawioną datę w aparacie :tak: Ode mnie dostaniesz taką bluzę w kolorze groszku :-) Konrad właśnie z niej wyrasta :-D

A naszą Madzie jak zwykle żarty się trzymają :-)

Donia patrzę że to ostatnio jakaś epidemia z tym gardłem...

Fifka dziękować to nie licytuję bo się zdecydować nie mogę a jak coś jeszcze inne będą na all. jak coś to ja chętnie w maju odkupię jakieś ciuszki :)

Donia biedna, wirus jakiś ponoć się pałęta ale ty daleko od nas jesteś. szwagra mi rozłożyło w dwa dni leży w łóżku od dziś a ja się izoluję nieco od niego żeby nie załapać czegoś.

nosz wiecie co zjadłam tego żurku a mi się śledziem odbija ;)

mnie przewiało pewnie, bo tu raz gorąco a za chwile wieje, problem w tym, że nie mogę się powstrzymać od obcałowywania Amelci :zawstydzona/y:

a żurek to nie na miesie? bo mnie mama uświadomiła, że dziś piątek w poscie

a powiedzcie mi dziewczyny dlaczego Ael zniknęła? coś się stało?

Hahah Doniu Ael ma PMSa teraz :-D Zagląda raz na jakiś czas tylko. Z tego co zdążyłam się zorientować to siedzi na innym forum z mamami z "październikówek"

Co do postu to ja teraz karmiąć nie poszczę... Ksiądz mi powiedział ze kobiety w ciaży i mamy karmiące mogą mieć dyspense - tak jak i osoby ciężko pracujące. Ja bym z głodu umarła nie jedząc miesa... teraz podczas karmienia mam taki wilczy apetyt ze hej...

Netka nic kupować... ja ci już szykuję paczuszkę, ale jeszcze czekam aż mały wyrośnie z tych co teraz używam to wyślę ich więcej za jednym zamachem. Nie będzie może tego jakoś mega dużo, bo część jest zniszczonych :zawstydzona/y:

Dziewczynki, jak komuś temat nie podejdzie, poczuje się urażony, czy coś, to do mnie na priv. Jak ktoś chętny, to też na priv.
Otóż. Jak wiemy Dziurka jest mamą Aniołków, ale jest też mamą Bartka. I powstała inicjatywa zrobienia paczuszki Dziureczce. Jak ktoś chce się dołączyć, zapraszam.

Sil też o tym myślałam:) Super pomysł i ja sie piszę :)
Neciuszku ja mam karkówkę zrobioną a la strogonoff :) Właśnie gotuję ryż i będziemy szamać.
Fifciu to naprawdę silny facet! Ja się staram kłaść Igorka ale tak oponuje i płacze że nie mam sumienia go męczyć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry